Bugičin mini eko povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 89101112 39> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Bugi
|
|
zova
Pustio korijenje Pridružen: 21 Travanj 2014 Lokacija: bihrs Status: Offline Bodovi: 319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta je sa krastavcima,koliko sam uspjela primijetiti svi najviše hvalite paradajz,ruže,...ali nešto nisam primijetila da ste pisali o djelovanju bioenz.na krastavce,možda negdje piše al ja nisam zapazila.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zova, puno ti hvala!
Ja sam tek dva puta zalila bio enzimom, ove godine sam ga i prvi puta radila i nemam baš puno iskustva. Na krastavcima nisam primjetila neke drastične promjene, a na rajčicama jesam. Zato nisam niti komentirala. Ali, moram napomenuti da otpočetka nisam nikako zadovoljna krastavcima, dvaput sam morala dosijavati, izgleda slabo sjeme, imam svega par grmića od posijana cijela dva paketa. Imaju čak i par plodova, dosta rano za razliku od prošlih godina. Mislim da ih više neću uopće uzgajati.
|
|
zova
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj tako,gdje ćeš krastavce ne uzgajati.Ja imam 3 rane loze u plasteniku na kojima već uveliko ima plodova(vidi se na slikama ,koje sam stavila).Imam još 4-5 loza nekog mog sjemene,a ono što mi je vani imaju neke tačkice žućkasto smeđe po listovima.Pošto ti je paradajz dobar ,nema veze ja uvijek radije biram paradajz nego krastavce.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, znam - tko bi odolio krastavcima i sama ih obožavam. Samo već četvrtu godinu zaredom muku mučim s njima, sijem, dosijavam, malčiram, titram oko njih, a rezultat nikakav. Ili ih nema ili dođu kad smo na ljetovanju, pa požute i zdebljaju se i možeš ih samo baciti. Nikako da pogodim što i kako s njima. A paradajz mi je zakon.
|
|
Rokolina
Upravo klijam Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super vrt, al paradajzi su ti prekrasni .. prava 'đungla' nakon bio eznima. Moj će bit gotov tek za mjesec dana, pa ću i ja imat đunglu u vrtu
|
|
Ja samo znam da ništa ne znam
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo me opet,koji paradajzi.vidi se da imas zlatne ruke,sve sto sadis ti uspjeva
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam te posjetila i divila se tvojoj rajčici...
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Rokolina, dođi mi opet! Enzim je odličan, mm je zalijevao i mlade voćke, naglo su porasle i pustile nove grančice, tako da je sigurno da dobro djeluje na sve.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dea, a to mi se ti šuljaš ovuda... Drago mi je da si navratila i da tako lijepo misliš. Naravno da mi godi i laska. Vidjela sam jutros da si stavila svoje slikice, nadam se da ćeš otvoriti i svoju temu - jedva čekam... da i ja malo šetkam po Zg, barem virtualno.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, samo dođi, drago mi je da ti se sviđaju rajčice, ja sam već ovisnik o njima. Predivna i prelagana kultura za uzgoj. Pozdrav do slijedećeg posjeta.
|
|
zova
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugi kako praviš onu vodu za zalivanje rajčica,ono koprive i gavez,jel listovi jel cvjetovi gaveza?Hvala
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako, koprivu bereš do cvatnje, dakle da je bez sjemena, a gavez i list i cvijet. Kopriva cvate od, negdje, polovine sedmog mjeseca.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A zašto ne ide kopriva koja je u cjetanju?
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskreno, nemam pojma zašto, morati ću se raspitati.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |