Flora by Floramye |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 55> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
ja bi se najradije izgubila u toj đunglici i dugo šetala između pakujaca, hosti, preljepih perunika.....WOOW !!! najljepše su one za koje kažeš da su ti ove godine najbujnije, ta slika je za u enciklopediju biljaka
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korijenko, hvala ti na tvojoj posjeti i tako lijepim komentarima!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail, vrkuta je kupljena u Decori Buzet.
A perunika, mislim da nije tako jako visoka kao one jako krupne. Imam ju na dva mjesta, ako ju želiš, javi mi se na pp! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111, hvala na posjeti
![]() Vrkuta je baš kao na ovoj slici, ovo gore sitno žuto-zelenkasto što vidiš je zapravo njen cvijet. Listovi su joj lijepi, dekorativni.
|
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
predivno cvijeće imaš,
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
nova gredica je za 10
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Flo krasne su ti hoste na onoj gredici...ne znam jesi li mi blizu da ti ukradem bijelo srdašce..prekrasno mi je ..ja imam crveno
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ajme koliko su ti procvijetale kampanulice.moje se tek spremaju
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Sunce, sjena, što god da bilo kod tebe preljepo izgleda, posebno su me očarale plave boje, boje neba, iako ovih dana i nije plavo ali zato kod tebe iz zemlje izvire plavetnilo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ajama, Kamelia, Aralija
drage moje hvala vam na posjeti! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kakva divna kugla
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nekada sam imala ukrasni luk. Predivan ti je. Uvijek kažem za neko cvijeće da su savršenstvo prirode. Naravno da je svo cvijeće savršeno ali neka su ipak posebna. I moj je bio. Ne znam da li znaš ali meni su rekli da kada ocvate cvijet i požute listovi ( kao kod tulipana ) trebaš izvaditi lukovicu. Uvijek od jedne dobiješ dvije, koje razdvojiš i spremiš ih na tamno i suho mjesto i ponovno staviš u zemlju u 10.-tom mjesecu. Tako razmnožavaš biljku i zaista bude predivna. Međutim, moraš paziti da ju ne zaboraviš ponovno posaditi ( što se i meni dogodilo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |