Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 15:21
Klimatis, hvala na posjeti!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 19:44
lijepo je i izrazito uredno.sve moje pohvale,  nisam dobro shvatila ono gazdarica
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:29
krasno smile55
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:34
Dobro si nam pokazala cijeli vrt i dvorište sa cvjetnim gredicama koje si lijepo popunila tako da se vidi da uživaš u uređivanju prostora. Mogu ti reći da imaš dobru gazdaricu koja izgleda uživa u tvom cvijeću. Inače gazdarice ne dozvoljavaju da im podstanari uređuju dvorišta po svom ukusu, makar to bilo i lijepo. Sad vidim da sam ti trebala poslati više kavkaskih potočnica, premda se one brzo prošire. Kad ocvatu, pusti da se osjemene pa tek kad cvjetne stapke uvenu, počupaj ih. Slijedeće proljeće ćeš primjetiti male biljčice posvuda pa ih preseli gdje hoćeš. A japanska anemona, ako ti se ne primi javi pa ti pošaljem novu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:50
Ajama, hvala ti na posjeti! Ja sam podstanar. Na sreću, gazdarica mi je divna ženica koja voli cvijeće pa joj ne smeta to što sam joj se petljala u uređenje dvorišta. Ona je ionako veći dio godine u Njemačkoj.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:51
Moon,
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:56
Draga Anabistrica, hvala ti na posjeti! Drago mi je što ti se svidio moj pokušaj da uljepšam prostor u kojem

živim. Sada kada sam dobila poleta zahvaljujući vašoj podršci, bit će toga, uz Božju pomoč, još i više. A japanska anemona se primila, uoravo joj izbija treći list od kako je kod mene. Primilo mi se sve osim biserka
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:00
Grmlje je bolje saditi u jesen, pa me podsjeti.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:04
Dobro! Hvala ti!
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:07
svratila ja opet kod vrijednice..kud nisi kod mene podstanar al bi ja i ti napravile raj LOL
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:25
stvarno je za svaku pohvalu, i pogotovo s toga što si podstanar, želim ti da što prije imaš nešto svoje, e onda će to biti urnebes cvijeća !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:39
Hvala Kamenjar! Kad dobijem nogu, javim ti se!!!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:40
Hvala ti, Glikica! Iz tvojih usta u Božje uši!!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 23:03
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Šatirana mini ruža prebogata cvijetom

By dpodor12 at 2012-06-10
PREKRASNO CVIJEĆE i mene je osvojila tvoja mini ružasmile64
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 23:09
Hval Jaco!
Kad je budem pelcala, da bocnem koju više?
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 22:28
Znam da ovo nije mjesto za ovakve obavijesti pa molim "šefove" da mi ovog puta oproste. Želim svoj ponos i sreću podijeliti s Vama.
Moj najdraži i najvrijedniji cvjetić, MS jedinac je maturirao s odličnim i to kao najbolji u razredu!!
Pohvaljen je od stučnih ispitivača zbog "Zavidnog tehničkog znanja". Tako sam ponosna!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 22:42
Imaš predivne ruže, a posebno mi je interesantan onaj kutak ispod crnogoričnog stabla, okružen kamenjem. Vidim da se gladi ne morate bojati, jer ti je vrt prekrasan i nema što nema!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 22:44
ćestitke sinu na tako dobrom uspjehu,i trebaš biti ponosna,svaka čast.......
a za cvijeće Clap,posebno za malenu ružicu......
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 22:55
cestitke vrijednoj mami a i nadarenom sinu!!smile79
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 22:56
Dada28, hvala na posjeti! Taj kutak ispod čempresa je nešto u nastajanju, a vrt - pa nije loš ali ni sluga onome kakav inače bude.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.