dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 89101112 139> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klimatis, hvala na posjeti!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo je i izrazito uredno.sve moje pohvale, nisam dobro shvatila ono gazdarica
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si nam pokazala cijeli vrt i dvorište sa cvjetnim gredicama koje si lijepo popunila tako da se vidi da uživaš u uređivanju prostora. Mogu ti reći da imaš dobru gazdaricu koja izgleda uživa u tvom cvijeću. Inače gazdarice ne dozvoljavaju da im podstanari uređuju dvorišta po svom ukusu, makar to bilo i lijepo. Sad vidim da sam ti trebala poslati više kavkaskih potočnica, premda se one brzo prošire. Kad ocvatu, pusti da se osjemene pa tek kad cvjetne stapke uvenu, počupaj ih. Slijedeće proljeće ćeš primjetiti male biljčice posvuda pa ih preseli gdje hoćeš. A japanska anemona, ako ti se ne primi javi pa ti pošaljem novu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama, hvala ti na posjeti! Ja sam podstanar. Na sreću, gazdarica mi je divna ženica koja voli cvijeće pa joj ne smeta to što sam joj se petljala u uređenje dvorišta. Ona je ionako veći dio godine u Njemačkoj.
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anabistrica, hvala ti na posjeti! Drago mi je što ti se svidio moj pokušaj da uljepšam prostor u kojem
živim. Sada kada sam dobila poleta zahvaljujući vašoj podršci, bit će toga, uz Božju pomoč, još i više. A japanska anemona se primila, uoravo joj izbija treći list od kako je kod mene. Primilo mi se sve osim biserka |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grmlje je bolje saditi u jesen, pa me podsjeti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro! Hvala ti!
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svratila ja opet kod vrijednice..kud nisi kod mene podstanar al bi ja i ti napravile raj
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je za svaku pohvalu, i pogotovo s toga što si podstanar, želim ti da što prije imaš nešto svoje, e onda će to biti urnebes cvijeća !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Kamenjar! Kad dobijem nogu, javim ti se!!!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti, Glikica! Iz tvojih usta u Božje uši!!
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hval Jaco!
Kad je budem pelcala, da bocnem koju više? |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da ovo nije mjesto za ovakve obavijesti pa molim "šefove" da mi ovog puta oproste. Želim svoj ponos i sreću podijeliti s Vama.
Moj najdraži i najvrijedniji cvjetić, MS jedinac je maturirao s odličnim i to kao najbolji u razredu!! Pohvaljen je od stučnih ispitivača zbog "Zavidnog tehničkog znanja". Tako sam ponosna! |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš predivne ruže, a posebno mi je interesantan onaj kutak ispod crnogoričnog stabla, okružen kamenjem. Vidim da se gladi ne morate bojati, jer ti je vrt prekrasan i nema što nema!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ćestitke sinu na tako dobrom uspjehu,i trebaš biti ponosna,svaka čast.......
a za cvijeće ,posebno za malenu ružicu......
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cestitke vrijednoj mami a i nadarenom sinu!!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dada28, hvala na posjeti! Taj kutak ispod čempresa je nešto u nastajanju, a vrt - pa nije loš ali ni sluga onome kakav inače bude.
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |