Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kreativni apaurin
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kreativni apaurin

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 25>
Korisnik
Poruka
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 12:44

još jedna boca za priju

Petar Kružić na kanalici (malo lokal-patriotizma za moga muža)

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 10:55
Sviđa mi se Smile
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:00

smile57        smile141

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:24
Hvala drage smile78
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 20:57
Uvik nešto napravit za muža!!! Dobar potez!
Žena je sve ubrala, svaka čast
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 21:50
Ehe-nije moja mater rodila glupu ćera "lokal-patrio" mi je glavni adut smile61smile96
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 16:17
Prekrasno.
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 18:11
Prekrasni su ti radovi ALI boce i tegole su me oduševile i svaka čast za Petra Kružića
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 18:46
HVALA drage moje!smile79
Valisa-danas sam pregledala cilu tvoju galeriju.Radovi su ti diiiivota i drago mi je da si ponovo sa nama!!!
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 11:31

posude za masline

Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 12:18
Jako mi se sviđa posuda za masline.Clap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2012 u 20:32

moje prve "naplavine".Naadam se da se admin neće ljuti s obzirom da nije decoupage

Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 08:37
WOW!! Gradić je fenomenalan. Što je to? Gips??
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 08:48

Nešto novo - nešto jako če-če......Clap

Daj nam malo pojasni kako si ovo radila, jako mi se sviđa...
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 09:21
Hvala drage na pohvalamasmile78.Materijal od kojega sam radila je drvo,grane stabala,itd. koje je more izbacilo natrag.Ispadne ugodno sa korisnim:šetnja uz plažu i sakupljanje materijala.Znala sam ja da će Jani među prvima reagirati!Ovo je živi dokaz kako se ništa ne smi bacat!!
Postupak rada: bojaju  se i slažu komadi drva i dasaka.Moram napomenuti da nisam ja izmislila ovo.Dosta ljudi radi ovakve stvari ali ovo su moje prve..
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 09:26
Jako lijepo,i posebno.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 09:33
Hehehehee....što volim kada se potvrđuje moja teorija "ne-bacanja"....
Jedini problem u svemu tome je manjak prostora! No snađemo se mi nekako i za to!
Kada vidim kako si to lijepo sve iskoristila i ukomponirala odmah dobijem želju tako nešto napraviti..... ali kako i ja brzo odlazim u južnije krajeve očito ću krenuti sa skupljanjem naplavina....
Još jedno veliko bravo za tvoje radove!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 09:38

jako interesantno
i nešto potpuno drugačije... Thumbs%20Up

gradići su mi zakon...

Approve

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 14:54
Drage -jedan veeeelikismile78
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2012 u 18:44
Podsjetilo me na crtić Djeco, Ivica se zovem, kog nacrtam bude živ.......
Super
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.