Moj kreativni apaurin |
Odgovori | Stranica <1 89101112 25> |
Korisnik | |
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još jedna boca za priju Petar Kružić na kanalici (malo lokal-patriotizma za moga muža) |
|
Sponzorirani linkovi | |
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sviđa mi se
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Mamina
Pustio korijenje Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvik nešto napravit za muža!!! Dobar potez!
Žena je sve ubrala, svaka čast |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ehe-nije moja mater rodila glupu ćera "lokal-patrio" mi je glavni adut
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno.
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti radovi ALI boce i tegole su me oduševile i svaka čast za Petra Kružića
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA drage moje!
Valisa-danas sam pregledala cilu tvoju galeriju.Radovi su ti diiiivota i drago mi je da si ponovo sa nama!!! |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posude za masline |
|
TaraBraun
Mladi grm Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđa posuda za masline.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje prve "naplavine".Naadam se da se admin neće ljuti s obzirom da nije decoupage |
|
salomon
Pustio korijenje Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW!! Gradić je fenomenalan. Što je to? Gips??
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto novo - nešto jako če-če...... Daj nam malo pojasni kako si ovo radila, jako mi se sviđa...
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage na pohvalama.Materijal od kojega sam radila je drvo,grane stabala,itd. koje je more izbacilo natrag.Ispadne ugodno sa korisnim:šetnja uz plažu i sakupljanje materijala.Znala sam ja da će Jani među prvima reagirati!Ovo je živi dokaz kako se ništa ne smi bacat!!
Postupak rada: bojaju se i slažu komadi drva i dasaka.Moram napomenuti da nisam ja izmislila ovo.Dosta ljudi radi ovakve stvari ali ovo su moje prve.. |
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo,i posebno.
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hehehehee....što volim kada se potvrđuje moja teorija "ne-bacanja"....
Jedini problem u svemu tome je manjak prostora! No snađemo se mi nekako i za to!
Kada vidim kako si to lijepo sve iskoristila i ukomponirala odmah dobijem želju tako nešto napraviti..... ali kako i ja brzo odlazim u južnije krajeve očito ću krenuti sa skupljanjem naplavina....
Još jedno veliko bravo za tvoje radove!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako interesantno i nešto potpuno drugačije... gradići su mi zakon... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Mamina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage -jedan veeeeliki
|
|
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Podsjetilo me na crtić Djeco, Ivica se zovem, kog nacrtam bude živ.......
Super |
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |