Slike ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[URL=http://s1102.photobucket.com/user/sinisaplatz/media/cvijece%202013/DSC07755_zps95106970.jpg.html]
![]() Kišom okupana |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Kiša ih kupa svaki dan čak mi je i žao jer ove sa puno latica samo se sljepe i nemogu procvasti
Ana baš je prekrasna daj molim te reci mi dali ima višekratnu cvatnju? |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Evo jedna stablašica, Posađena je prošle godine ikao što se vidi krasno je cvjetala. Ove godine još nema cvijeta.
Zna li netko od stručnjaka za ruže koja je to vrsta. |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
Ivan imam ja takvu neću ti znati napisati na njemačkom ime ali u prjevodu se zove- ljetno veče -to sam dobro zapamtila ali neznam na njemačkom napisati pa da nepišem gluposti
![]() |
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Možda ovako; Sommerabend
Hvala ti puno! POzdrav iz Slavonije. |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
upravo tako
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Divne su vam ruže!Blue sky,kakvih je karakteristika ruža pikadili?Vidjela sam je kao stablašicu ali sam se dvoumila,jer ne znam o njoj puno..Miriše li i koliko joj traje cvjet?
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasne su vam ruže IVANOS, BLUE SKY, ANABISTRICA, KAMELIA, DIJANA7566, ALISA...
![]() ![]() ALISA tvoja brojna kolekcija me je oduševila. Tvoj ružičnjak mora da je ogroman. Kaiser Farah, ashram i Blue moon su me posebno oduševile. Te sam ruže već tražila ali naš dobavljač ih nije imao. Ja imam dosta ruža od Topalovića, zatim no name od MBMa i neke iz reznica. Počele su cvjetati i nadam se uskoro će biti sve rascvjetane... Evo nekoliko aktuelnih slika... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Nikog nebih mogla da izdvojim jer ove lepotice su fantasticno lepe,ulozeni trud i ljubav uzvraca njihovom lepotom,bravo za vlasnike.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
anabistrica prekrasna penjačica ,i mene zanima da li cvate samo na prolijeće ili i kasnije
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |