Gute Fee slavi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anastazija i Mari hvala , shaljem i vama MILION ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Malo kasnim, ali kazu da za dobre zelje nikad nije prekasno...
Herzliche Gluckwunsch ![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Draga Dobra vilo, s malim zakašnjenjem, želim ti sretan rođendan. Želim da ti cijela godina bude obilježena zdravljem, ljubavlju i srećom .... i da ..... da nam još dugo, dugo, budeš naša Dobra vila.
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Drage moje hvala vam od ![]() na vasim dobrim zeljama , na vasim divnim cestitkama ! Kad sve to vidim onda mislim da sam 37 a ne 73 i ne bash na taj dan 53 godine u braku ! Ovaj MILION ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Svako dobro gute Fee a najviše zdravlja !!!
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Draga Gute, onda čestitam tebi i TM-u i godišnjicu braka i želim vam još puno zajedničkih godina, da ih provedete u sreći, zdravlju i zadovoljstvu ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Draga Gute sretan ti rođendan i godišnjica braka,lijepi broj .
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga Gute koliko god ti ja (s velikim zakašnjenjem poželila) želja, neka se ne ostvare, nek ti se ostvari ona koju ti najviše želiš, (ja ju sigurno neznam) jer ona je i najvažnija, a brak, kao brak izdržao je , komu treba zahvaliti, reći ćeš sigurno njemu, a ja kažem "jedna duša dva tijela" i to je recept za vašu dugovječnost. Sretno Vam a na dan dijamantnog slavlja s veseljem ću se pridružiti u čestitkama
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Za čestitanje nikada nije kasno. Sretan rođendan gute Fee, sretno dijamantno slavlje. Neka vam svaki novi dan bude ispunjen zadovoljstvom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Hvala draga lucy , hvala !
![]() PS Draga , mi smo na nashem forumu svi na "TI" , also , moras mi reci "TI" i ako sam ja stara k'o Metuzalem ! ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Srecan rodjendan i sve najbolje zelim ti od
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Wanessa
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Also, gute Fee, znam da smo na forumu svi na Ti iako sam dugo vremena imala problema baš s tim Ti. Ovo što sam napisala "vi" odnosilo se na tebe i tvog muža. Obećajem, ako se ikada budemo upoznale, a bilo bi mi drago, tebi ću od srca reći Ti. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Draga lucy , evo , sad barem vidis , to ti je dokaz , stara i jos brzopleta !
![]() |
|
![]() |
|
Ma ti se frajerica za pet!!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Kasnim jako, jako - nemoj se ljutiti... promaklo mi zbog godišnjeg...
Sretan i veseo rođendan od srca ti želim!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |