Difenbahija - Diffenbachia |
Odgovori | Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da difenbahija je takva odrežeš ju i ona opet potjera :) ja sam to napravila sa svekrvinom bila je štrkljava visoka sa tri lista na vrhu i ja odrezala i ona se pomladila
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da o difenbahiji ima dovoljno dobrih savjeta na prethodnim stranama. I sama sam na 8 strani još jednom opisala postupak margotiranja koji ja godinama koristim na istoj difenbahiji.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da čitala sam ali ja nisam mogla to da učinim jer su joj se listovi nekako smežurali i bili su dosta manji u odnosu na one koje je imala.To je vjerovatno jer sam joj promijenila mjesto plašila sam se da moj sin ne dođe u dodir s njenim otrovam jer mu je baš bila na dohvat ruke
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo danas sam poslikala dificu moje sestre, u proljeće ju je skratila, preko ljeta je držala na balkonu u sjeni i ona sada izgleda ovako...imala je još izboja al ona ih pokidala
medy, želim da se i tvoja lijepo oporavi |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ova je prelijepa kod mene nije ova vrsta moja je samo išla u vis i imala je dosta svjetlije listove nekako tanke možda zato što nije nikada bila napolju
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...znači, kad se skrati, stabljiku netreba premazivati nikakvim voskom ili čim sličnim???
..ja sam jednom probala, pa nije dobro ispalo! šmrc! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon što sam je isjeckala na komade moja difica je potjerala novi list koji izgleda sasvim zdrav na moju veliku radost
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i da nisam ju ničim premazivala
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje nove ljubimice. Kupila ju jučer u konzumu. Odmah sam ju presadila i stavila blizu prozora.
Kakvom je vodom, kako i koliko često orošavate? Uploaded with ImageShack.us |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ih dvije i ljeto provode vani na balkonu....vole vodu, ali ne previse, ja recimo uvijek gledam da visak ima kamo oteci....
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
zagica
Novo sjeme Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav, evo da se i ja pohvalim sa svojom deficom, kad sam se selila sa mužem morala sam je ponjeti sa sobom
|
|
Amrah
Novo sjeme Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj, imam slučaj sa difenbahijom.Prije par dana sam ju našla izvrnutu iz saksije, doduse i nije imala neku narocitu potporu, a poprilicno je visoka.Bas tih dana je temperatura naglo opala, i evo je sad djeluje mi nekako neveselo, listovi su joj redom opusteni prema tlu.Dali je moguce da je to od niske temperature i ima li joj spasa :/?
|
|
Amrah
Novo sjeme Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon mjesec i po borbe, moja difembahija je, nazalost uginula
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zao mi je tvoje difenbahije, ali bilo je tesko uciniti nesto bez slike kako je izgledala i podrobnijih informacija o polozaju, nacinu zalijevanja i sl....
nadam se da ces malo prelistati stranice o uzgoju iste i naravno nabaviti novu malo vise aktivnosti na forumu i da vidis kako se zacas nadje mlada biljcica
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, "brate", bas je lijepa!!!
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti "seko", investicija nije bila velika, pa tko bi joj mogao odoljeti?! Možda opstane kod mene s obzirom na moju sklonost zalijevanju!
|
|
Odgovori | Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |