flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ups,malo mi se pobrkao raspored slika.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Lijepih li ružica... Obožavam te dvobojne, mi bi rekli šatirane. A što se tiče kaktusa.. je li to neka zaraza ovdje na CIF-u? Još ću se i ja zaraziti, a onda ću dobiti otkaz od MM. I ovako kuka da samo slažem kaljeve, da će još malo lopatom morati krčiti put u kuću.
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
pa i moj se buni kad mora kositi,ali onda ja sve to moram prije skloniti da bi gospon samo kosio......a šta ću,kad volim i uživam u cvijeću,to mi je terapija protiv stresa,he-he
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() pakujci koje sam sijala lani,ali su u hladu,tako da se nadam da će ipak cvasti,samo kasnije....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Flover kao što rekoh predhodnih dana predivno a za surfinije ne treba posebna zemlja već prehrana svakih 5 dana uz dodatak željeza. Vjeruj onda bujaju u običnoj zemlji za cvijeće
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne biljke imaš, bodljići
![]() |
|
![]() |
|
hvala na savjetu Aralija za surfinije,i hvala na posjeti......i tebi,Moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Imaš prekrasno cvjeće,dali i je ona orhideja u kući,ako je iznesi je van u hlad,vidjela si moju počela je cvasti na terasi. |
|
![]() |
|
ali nemam ja draga orhideju.....kažem da moja kčer govori da ja nisam nikakav cvjetar,jer još nemam orhideju......možda si zamjenila neki cvjet kod mene ili me krivo shvatila.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ove posljedne slike su zbilja fantastične, posebno prva sa ogromnim panjem i kaktusima. Preljepo!!!!
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
flover,
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
da nebi bilo zabune imaš ti orhideju,mislim da je miltonija,moja je baš sad procvala na terasi imaš slikicu na mom postu
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Morala sam više puta vidjeti tvoj prekrasni vrt i cvijeće. |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Joj izvini Jaco,pa ja zaboravila da sam IMALA orhideju,ali nažalost nemam nimalo iskustva sa orhidejama i ostala sam bez nje,previše zaljevanja ili ne znam šta,tako da sada ipak nemam ni jedne više......a hvala ti na objašnjenju,ja zaboravila na slike od lani......i hvala na posjeti.....
Dadinica
![]() ![]() ![]() dođite mi opet,i ja ću sada u šetnjicu do vas.....
|
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prošetala malo tvojim vrtom,jako ti je lijepo sve sređeno i cvjetno
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |