Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali gradski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali gradski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 19>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 10:34
Nikako se sastati sa vremenom da odem bar pograbljati lišće.Zadnji put mi je vrijeme prošlo u čišćenju i montiranju i popravku nekih polica.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 22:22
Draga Kiki-ko,
navratila sam opet,da malo sa tobom budem u malom gradskom vrtu.

Neznam u kom se dijelu nalaziš,oćito nemaju tvoji susjedi sluha za ljepim.
Napredak se vidi,bravo,biti će to lijepi vrt,samo treba nove zemlje.
Mačke su zlo,ako su skitnice,ali nisu one krive.
Samo ti nastavi,ne odustaj,kada si počela.Hug
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2011 u 13:11
Skoro svaki put kad dođem donesem vrečicu zemlje raznog porijekla.Malo kupim, malo"posudim",ali kao da nisam.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 23:15

Malo sam grabljala lišće i smeće.Malo pljevila i zaljevala.Moj mini-vrtić je dobio prinove.Dva žednjaka i malo nove zemlje.Ovih dana vadim ljubičice i šaljem onome tko me pitao.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 07:52
Kiki ko ako je ikako moguće probaj lišće kompostirati - dobro će ti doći za tvoj gradski vrt u koji moraš stalno donositi zemlju... Jedna vrećica manje će trebati.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 08:43

Stvarno nema mjesta.U moje dvorište bi stao jedan auto kad bi mogao proći kroz vrata.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 14:37
Ova ogromna fafarikula je tek sad zapravo počela puštati lišće.Grabljam svaki drugi dan velike količine.
Konačno sam iz zemlje izvadila sve pločice,cigle i crijepove i još nisam otkrila svrhu toga.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:25
Konačno je fafarikula posustala.Još će biti jedno grabljanje,a onda odmor.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:28
Makar sam lavandu ošišala i presadila u novu zemlju u tegli,nikako da se oporavi.Mislim da je kriva voda puna kemikalija koju je prolivala žena sa balkona.Skoro sve mi je propalo.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:30
Zimska snjeguljica počinje cvjetati.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:32
Što je to?Ne sjećam se toga.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:34
Nove perunike.Tamno plave.Cvjetaju od Uskrsa pa nadalje.Jako dugo. 

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:39
Kiki,odlično si se snašlaWinkLjepi prostor,a kad ga dotjeraš bit će prekrasansmile71Svakakvih ljepih biljčica tu imaHeart a drago mi je što su ti perunike procvjetaleClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:39
Koja greškaaaa!smile42
Ovo suho stablo mi je do sada bezbroj puta skoro iskopalo oko.I ja,pametna,idem slomiti vrh i naravno povučem cijelo stablo za sobom i srušim pola zida koje je ionako ko babin zub i samo čeka da nekome slomi noge.Ne znam što ću.Da bi ovo sredila trebam pomoć jer su kameni blokovi jako teški.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2011 u 11:49
Uuuuhhh,dobro da babin zub nije i tebe povukosmile182Bit će teže ali greška je ispravljiva.Glavno da si ti živa i zdravaThumbs%20Up
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2011 u 09:39
Pada mi napamet da očistim i sredim nekako taj dio mocire pa da dobijem još bar metar vrta.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2011 u 14:50
Navratila i ja dušice, da vidim kaj se radi!!  A ti vrijedna kao uvijek!!

Valjda će se stanari opametit jednom i ne zatrpavat ti smečem tvoju malu oazicu za fitnes!!  Jer očito nemaš gdje u njoj popit kavu, samo se razgibavaš u njoj!!smile113

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2012 u 13:25
SVE biljke ispod određenog balkona su riknule!Ermm
Krumpirko,felicija,lavanda,pustinjska ruža,dva žednjaka i neke sitnice kojima neznam ime.Goji je jedva živ.
Posadila sam nešto sukulenti i lukovica,nabrala sam ljubičica i malo pograbljala lišće i smeće.Tri puta sam glavu razbila u mrtvo drvo.Odlučila sam da ću ga srušiti konopcem iz daljine da me odron kamena ne poklopi,a onda ću odlučiti što ću dalje. 

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:29
Ne trebam ga rušiti.Izgleda da je samo palo.Jedna briga manje.Samo je sada mocira opasna jer stoji u zraku.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 11:32
Nakon 2 mjeseca je palo malo kišice pa je sve živnulo.Cvjetićem me razveselila natalijina ajuga.Nisam joj se nadala.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.