Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 89101112 125> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napokon sam i do tvog vrta stigla!
Moram priznat da sam već u par navrata bila, al nisam se javljala. Dobro je korijenko napisala, imaš najljepše erike na forumu. Ogromne su! Mislim da nikad nisam ni vidjela veće. A tek palme! Prekrasne su! Uglavnom, jako lijep, velik vrt, i baš sam s guštom prošetala po njemu. |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bigi drago mi je da te vidim tu ( normalno i sve ostale ).
Od sada će u mom vrtu rasti i tvoji asteri (mislim da nisam fulala) i hvala ti na tome . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima kojima se sviđaju moji sukulenti dajem na znanje da se moja kolekcija od subote povećala za još tri nova sukulentića od naše drage Otok.
Stavit ću slike kad ih uspijem poslikati. |
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Anastazija još nisam bila u tvom vrtu, tako da je ovo prvi put...Lijepog će cvijeća biti uskoro jer se u vrtu sve budi...Najviše su mi se dojmile erike. To su pravi veliki grmovi a boje su prekrasne...
|
|
sutra je novi dan
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet proletela tvojim vrtom od 1-10 ,tako sam si napunila baterije,da bi mogla još jednom obići svaku tvoju biljčicu,a erike,nisam nikada vidjela tako velike.
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam se konačno dočepala fotića i malo poslikala po vrtu.
Konačno je i kod mene stiglo proljeće. Sad kad gledam jučerašnje slike i vrt danas, ne mogu vjerovati koliko se toga promijenilo u jedan dan . Sve se budi.... |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sukulenti su svaki dan na sunčanju
Žuti zumbul sam dobila od mame, kad ocvate ide u gredicu k ostalima |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moje nezaobilazne erike (nadam se da vam nisam već dosadna s njima)
Nataly, ovo je cvijet erike a ovo callune Ovdje bude moj budući kamenjar Njega sam skoro zaboravila kad se skriva |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moj posebni kamen (mislim da ga nisam do sada stavljala, ako jesam oprostite) |
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uffffffff..nemam rijeći
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za predivne proljetne slike,a i ovaj kamen je
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Anastazija, prekrasan vrt i cijelo mnoštvo raznovrsnih biljaka koje se bude i počinju sa cvatnjom.
A vidim da ima i planova, baš sam radoznala kako ćeš osmisliti novi kamenjar. Ovaj kamen je takav prirodno ili je malo "doeađen"? |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš jedan veliki lijep vrt,erike samo slikaj nisi nam dosadila,možeš se ponositi s njima,sukulenti su ti također prelijepi,vrt ti se lijepo budi iz zimskog sna,a i zanima me kako ćeš urediti novi kamenjar.
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, drago mi je da vas vidim u svom vrtu .
Kamen je takav prirodno i u njemu znam u ljetnim večerima upaliti svjećicu. Palo mi je na pamet da u njemu za Božić napravim jaslice - kad sam ga vidjela prvi puta na to me podsjećalo. Kamenjar uopće neznam kad bude, jer mi je taj dio pun korova i prvo to trebam riješiti, a onda kako sve učvrstiti jer zemlja klizi (a bez dodatnih troškova - to mi se sada čini kao nemoguća misija) . |
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moj kamenjar je pun korova,jedino ga vadi sto su se biljke rasirile
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S posebnom pozornošću prošetala sam od prve do poslijednje stranice. Ponegdje zastala, ponegdje se vračala. Predivno i sa stilom uredjeno. Uživala sam od početka do kraja. Špalir erika ostavio me bez riječi. Ma sve ti je naj, naj, naj
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |