Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Astrophytum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Astrophytum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
Korisnik
Poruka
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 17:28
znači čarobnjak sam Smile

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2014 u 10:39

mjesec dana nakon cijepljenja astro hibrid sa slike mijenja boju iz žute u narančastu. meni za ne očekivati da su takve stvari moguće ?
Na vrh
majcka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majcka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2014 u 16:42
Pinuse, nisu ti još dosta toga vidio.
Eksotika je kul
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2014 u 18:24
3. 8. 2014

@majcka, hvala Bogu da sam mlad pa imam vremena. Smile

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2014 u 23:14
Originalno poslano od člana majcka majcka napisao:

Pinuse, nisu ti još dosta toga vidio.
Ma znala sam ja da je u pitanju čarobna kugla ili neki magični prah kad su kaktusi u pitanju
Sutra je novi dan.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2014 u 12:33

Astropythum capricorne v. senile, Smile sijanac  B. Šafranka  iz 2003 god. 
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2014 u 13:18
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2014 u 14:04
Miss. M, kako je samo lijep ovaj tvoj astrić. Bez riječi sam. Cool 

I ja imam jednog jadnička na vlastitim korijenima. Dead Vidim da to čudo kod mene užasno sporo raste. 

Na koju podlogu je cijepljena tvoja meduza ?

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2014 u 18:18
Pinus meduza najbolje ide na ferocactus glauescens
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 21:19

17. 9. 2014

Originalno poslano od člana Miss M. Miss M. napisao:

Pinus meduza najbolje ide na ferocactus glauescens
Miss M, hvala.

Moji (Z. Rovšek) astrofitumi danas cvatu. Danas su dobili prvi puta malo sunca od početka rujna... i bilo ga  je dovoljno Tongue

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 21:28
A ja mislila kako imam puno AstrophytumaEmbarrassed

neki moji su jučer cvali

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 21:48
@mali kaktus, astrića nikad dovoljno LOL

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2014 u 21:59
Dragi Pinus nisam nikada komentirala tvoja umjetnička djela, ali ovo stvarno očarava. Jesi li ti šaptač kaktusima i ostalim sukulentićima ?

Mali kaktus, za svaku pohvalu. Pinus ima dostojnu konkurenciju i mislim da on to jako dobro zna.
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 09:51

28. 10. 14 / astro hibridi,  prošlo je 4 mj. od cijepljenja:

Jedni vas kude a drugi vas hvale. LOL Tako je to. @rajski vrtovi, hvala na pohvalama.

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2014 u 09:23
19. 11. 2014 Smile
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2014 u 20:40

Astrophytum myriostigma fukuryu -  monstrose forma 

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2014 u 21:35
uf! smile39
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2014 u 12:55

10. 12. 2014, tri tjedna po cijepljenju Smile 

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2014 u 12:57
Svaka čast, šta je ovo!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2014 u 13:10
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

Svaka čast, šta je ovo! 
Cijepljeni kaktusi, pereskie sa astrofitum hibridima. Od 4 cijepljena ostala su mi tri a još dva su sumnjiva. Za početak sam zadovoljan. Ali sad vidim da je bolje cijepiti početkom ljeta. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.