pandin vrt |
Odgovori | Stranica <1 89101112 36> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko imaš predivnog kućnog bilja!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bijela calla koja je jako losa a cvala je tri puta ove god... sad bi trebala velike listove bacat
pandorea jasminoides variegata ananas muraya panyculata avokado slonovo uho frčkavih listova ciperus druga vrsta crossandra je prestala cvijetat scheflera koja je drastično orezana i vrhovi su pobockani oko nje primili se svi paprat hibiskus još jedan flamingovac begonija |
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad jos kaktusi i sukulenti
prvo moje tri aloje agave imam i zelenu al ju nisam usliko al jos je veca od ovih epyphilium se udvostrucio ove god al vjerovali il ne na njemu je bilo ove god 84 cvijeta |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaboravio na sliku |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
crasula
stapelia i jos ova agavica koja mi je bas slatka u ovoj ukrasnoj saksiji |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaktusići
ova tri cerusa su na ožiljavnju vec su mi dva istrunila |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eo neki su se ponovili pa da ih nebrisem |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka waterlili hvala na posjeti
jos nedostaje nekih 15 biljcica koje su na oziljavanju ili neke koje nisu reprezentativne u biti to je to..... |
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skužih da sam na 10-oj stranici al sam brz....
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Pandić prekrasna kolekcija sobnog cvijeća i kaktusa. Kod tebe će ove zime u kući biti prava Amazona u malom.
|
|
1234DRENOVA
Mladi grm Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puuuno prelijepog cvijeća
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja kolekcija
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala tikvić, drenova, gioiaa na posjeti tikvić joaš tu stane jer je vecina biljaka na katu.... moram popunit još boravak i spavace sobe i hodnik.... u kuhinji je pred balkonom polica pa su tamo sve male razmnozene biljke i ovih veci par al zato imaju viseci stalci po kuhinj i na kuhinji ima biljaka tako da je ono ima toga dosta u kuhinji a u boravku ima 7 velikih biljaka prozori su prazni posto jos nismo stavljali klupcice na prozore tek smo donji kat sav izrenovirali jos klupcice da stave pa cemo i to popunit.....
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepu kolekciju cvijeća si nam pokazo
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow za kolekciju kućnog bilja!!!!!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako veliku kolikciju kučnog bilja nisam davno vidjela, mogu zamisliti kako će biti zimi u kući
|
|
život je more
|
|
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija , vilmač, lantana hvala na posjeti slike nekih preinaka tj velikih preinaka sto sam napravio ispred kuce sljede za koji dan ..........
sutra pocinjem radit ......... prvi mi radni dan ......... pa znate kako je to kad dobijete prvi poso ....zazelite mi srecu.... :D |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa srecom panda
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće ti je lijepo,a želim ti uspješan početak radnog vijeka
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan vrt,jezerce sa zlatnom ribicom za pet i kamenjar je super..ma cvijećka ko u priči ...sretno na prvom poslu
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |