MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 34> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da da boje jesen kako veli Lantana, a ima tu još i svježine
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga mimi Gospara sam i ja dobila na samom jugu lijepe naše ali nažalost morao je ostati jer mi nije stao u auto, on ti voli umjereno zalijevanje, doista je predivan.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Mimi draga, sedumi su mi kraljevi!!!
Jednostavno su neodoljivi!! ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, sve se više zagledavam u tog gospara, tolik vas ga imata i vidim da ga sve poštujete baš kao pravoga gospara!
|
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
...prošlo je mnogo dana od mog zadnjeg javljanja...ali toliko obaveza...berba,pravljenje zimnice...nešto se moralo i u kući odraditi(kao npr. krečenje)...zapravo dani su proletjeli da nisam ni u vrt često svraćala....a on još uvijek plijeni svojom ljepotom iako je već dobrano hladno,neko jutro čak 2 stupnja...a još ljepote koja se ne da hladnoći...
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe još pravo ljeto!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Kod tebe se još mnogo toga lijepog može vidjeti. Pravi je užitak prošetati tvojim vrtom,
![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
...a evo malo i boja jeseni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...anđeoske trube su pune pupova pa ako ne bude smrzavice još će jednom zasjati svojom ljepotom... ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hvala na ovim divnim slikama
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Mimi jesen u tvom vrtu je napravila čuda, prošla sa prekrasnim kistom i sve obojala.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
pozzz! uživala sam u bojama jeseni!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ljubiteljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 48 |
ovo je doista najljepši vrt koji sam u životu vidjela..savršeno iskonstruiran i održavan...stvarno sam ugodno iznenađena, jedan veliki bravoooo! |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasno se jesen drži u tvom vrtu. Izgleda kao da je proljeće
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe slikice jeseni..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
MISLIM DA DA OD MIMI PUNO MOŽEMO NAUČITI A TEK DIVITI SE NJENIM LJEPOTAMA
![]() MIMI SVAKA ČAST I SVE POHVALE, NADAM SE DA ĆE MOJE ZAMIŠLJENO VELIKO JEZERCE BITI UPOLA KAO TVOJE ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Danas sam tek otkrila MIMI ovo tvoje carstvo i sve sam detaljno
pregledala , nauzivala se i zaljubila se u andjeoske trube....moram ih imati.... sve pohvale za ovakav raj na zemlji! ![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Lijep pozdrav svim cvjetoljubcima...nije me bilo duže vrijeme ....a onda kad sam se htijela javiti više nisam mogla ući na staru šifru....a budući smo ušli u novu godinu pa smo malo i stariji, nači čete me pod ovim imenom na mojoj staroj temi....
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |