Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MIMI 45-moja oaza mira
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

MIMI 45-moja oaza mira

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 34>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 17:27
da da boje jesen kako veli Lantana, a ima tu još i svježineClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 22:39
Draga mimi Gospara sam i ja dobila na samom jugu lijepe naše ali nažalost morao je ostati jer mi nije stao u auto, on ti voli umjereno zalijevanje, doista je predivan.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 23:32
smile113Lijep vrt, cvijeće, žednjaci naručito onaj šareni,, ali mi najljepše trube.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 15:54
Mimi draga, sedumi su mi kraljevi!!!
Jednostavno su neodoljivi!!smile141
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 16:01
Joj, sve se više zagledavam u tog gospara, tolik vas ga imata i vidim da ga sve poštujete baš kao pravoga gospara!
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 19:26
...prošlo je mnogo dana od mog zadnjeg javljanja...ali toliko obaveza...berba,pravljenje zimnice...nešto se moralo i u kući odraditi(kao npr. krečenje)...zapravo dani su proletjeli da nisam ni u vrt često svraćala....a on još uvijek plijeni svojom ljepotom iako je već dobrano hladno,neko jutro čak 2 stupnja...a još ljepote koja se ne da hladnoći...

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 19:32
Kod tebe još pravo ljeto!ClapClapClap Da nema malo jesenjske boje loze.... čovjek bi se prevario!Big%20smile
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 19:34
 Kod tebe se još mnogo toga lijepog može vidjeti. Pravi je užitak prošetati tvojim vrtom,smile141.
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 19:37
...a evo malo i boja jeseni

...anđeoske trube su pune pupova pa ako ne bude smrzavice još će jednom zasjati svojom ljepotom...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 14:22
hvala na ovim divnim slikama
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 15:16
Mimi jesen u tvom vrtu je napravila čuda, prošla sa prekrasnim kistom i sve obojala.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 15:37
pozzz! uživala sam u bojama jeseni!!!!smile159
Na vrh
ljubiteljica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljubiteljica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 21:14

ovo je doista najljepši vrt koji sam u životu vidjela..savršeno iskonstruiran i održavan...stvarno sam ugodno iznenađena, jedan veliki bravoooo!Clap

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 21:22
Prekrasno se jesen drži u tvom vrtu. Izgleda kao da je proljeće

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 21:22
Lijepe slikice jeseni..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 22:37

Uploaded with ImageShack.us i uživala sam u šetnji tvojim vrtom, navratiču ponovo smile79
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 15:10
MISLIM DA DA OD MIMI PUNO MOŽEMO NAUČITI A TEK DIVITI SE NJENIM LJEPOTAMA

smile39

MIMI SVAKA ČAST I SVE POHVALE, NADAM SE DA ĆE MOJE ZAMIŠLJENO VELIKO JEZERCE BITI UPOLA KAO TVOJE Wacko

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2011 u 23:28
Danas sam tek otkrila MIMI ovo tvoje carstvo i sve sam detaljno
pregledala , nauzivala se i zaljubila se u andjeoske trube....moram ih imati....
sve pohvale za ovakav raj na zemlji!smile141
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 19:35
Lijep pozdrav svim cvjetoljubcima...nije me bilo duže vrijeme ....a onda kad sam se htijela javiti više nisam mogla ući na staru šifru....a budući smo ušli u novu godinu pa smo malo i stariji, nači čete me pod ovim imenom na mojoj staroj temi....smile78
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 20:11

...maloprije kada sam bila u kuhinji dojmila me se ova slika moje male mice mace kako proviruje kroz prozor ...... a i orhideja  koja me oduševila svojim ponovnim cvijetom dio te lijepe slikice....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.