Spathiphyllum |
Odgovori | Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moj će pregusti spatifil konačno dobiti cvjetić
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično Triša. Evo i moj je nakon godine šutnje krenuo cvjetati. Vrijedno je tjerao nove listove a sad se polako promaljaju pupovi. Jedva čekam da se cvjetići otvore da ga uslikam
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša super je..Lana i moj spati veliki dugo nije cvijatao,ali evo ga opet,dala sam mu zeljeza,prihrane jedan štapić,i evo ga.....Zapravo oba cvijataju i mali i veliki... |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa preeeedivno, kako super izgledaju.
Nego reci mi kakve to štapiće spominješ. ja sam viđala substralove štapiće za zelene i cvjetajuće biljke, a ove sa željezom nisam vidjela. |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana susptralove sam i dodala ,za cvjetajuce biljke,a zeljezo sam dodala tecno.Ima ga kupiti u prahu i tečno,pa se sa vodom razrijedi,i kada biljke imaju problem sa manjkom zeljeza,listovi blijede.I pošto ovaj moj spati,dugo nije cvijetao,ja mu dodam i zeljeza i stapic za cvijatajuce biljke,i ocito da je upalilo
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala alisa
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
spati nakon godine šutnje opet cvjeta
|
|
alisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana prediva je,i moj je još u cvijetu
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I onaj kapitalac sa prethodnih stranica resio da se okiti pa krenuo sa pupoljcima, al je toliko veliki da ih treba primetiti
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar ovaj tvoj je zaista kapitalac. Vidi se da ga dobro njeguješ. Ima predivne zdrave listove, a okitio se i cvjetovima.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana, ne bi verovala, od sva tri koliko ih imam, ovaj najmanje negujem jer mi je on u stanu u Beogradu pa ga zalijem kad tamo odem (moja cerka to uvek zaboravi da uradi a i cesto ga ostavi na suncu pa mu opece listove) a lisce mu poprskam u dva-tri meseca. No, on se zainatio, sto mu manje paznje poklanjam to on veci (sada je preko metar visine) a i redovno, dva puta godisnje cveta.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
plavi cvijet
Upravo klijam Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su vam
pitanjce, mada negdje sigurno pise, ali ima 200 postova...imam ih 4, jedan cvate i uvijek ima samo jedan cvijet, a ostali ne, nece pa nece...a lisca imaaaaaaa....i rastu super i cini se sve u redu, ali cvijetova ni od kuda nedavno sam u njih upiknula one stapice...sto biste mi jos savjetovali? |
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najpre, dobrodoslica medju ostalo, sareno cvece!
Dobro si uradila, za cvetanje je pozeljna prehrana ali i svetlost, zato blize prozoru koji nije na direktnom suncu.
|
|
|
|
čokolina
Nedavno posijan Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima ovdje prekrasnih primjeraka. ja sam ga davno imala i nakon prve cvatnje, rijetko je cvjetao a cvijetovi su bili mali, kržljavi i zelenkasti. onda je skroz propao. dobila sam ga opet pred 3 mjeseca i cijelo vrijeme cvjeta. više nema pupoljaka, pa mislim da je to to. ko zna da li će ikad opet procjetati, s tom biljkom nemam sreće
|
|
scat
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lep cuvar, nema sta ! Mozes ga staviti u vecu saksiju za jedan broj. Skoro uvek presadim ono sto kupim, jer ih oni dugo drze u jednoj uglavnom manjoj saksiji, pa bude citava ispunjena korenom. |
|
|
|
DonaB
Novo sjeme Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam dva spatifiluma jedan veliki i jedan mali.jedan micuva televizor ,a jedan komp ali oba mi nisu cvetala neznam u cemu je problem.
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DonaB, uz dobrodoslicu na Forum i pitanje, da nisu previse u mraku?
|
|
|
|
DonaB
Novo sjeme Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji su spatifilumi na svetlo
|
|
zdravka
Nedavno posijan Pridružen: 04 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 36 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se pohvalim ja sam ovog leta dobila mladu biljcicu pa je sad mazim i pazim visoka je svega 25cm.
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |