Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićni kaktus - Zygocactus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićni kaktus - Zygocactus

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 41>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 19:15

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 18:52
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Aralija, koja lijepa kolekcija! Ne samo susjeda mislim da nas ima više koji uživamo.
Moj prvi puta cvata kod mene. Ne znam samo kako dugo će izdržati. Izgleda mi da se je malo previše zaletio.

Ej i ovaj tvoj je da susjedi uživaju prekrasan je, a ovjaj moj u uredu će se valjda pridržati kalendara pa procvjetati za Božić

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 18:46
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

Složeno za prezentaciju na jesenskom sajmu BravoWink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 18:27
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 16:44
Moramo te malo Bebolina,i ti si nas LOL

a kad se svi tako hvalite evo i mojega

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 15:45
Selo vam debelo, ne cimajte meLOLTongue odupirem se koliko mogu, a do kad će mi ići od ruke, e to je pitanje za miljun kunicaTongue
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 15:35
Originalno poslano od člana Pinus Pinus napisao:

Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

@bobolina, pa kuda ti u kaktuse ?

Krasna slika lijepih „božičnjaka“ ! Samo moraš se paziti. Kaktusi su zarazni.    

Ovo si se dobro sjetio Pinus,Bebolina je sigurno mislila da ovo ne spada u kaktuseWinkTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 15:30
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

@bobolina, pa kuda ti u kaktuse ?

Krasna slika lijepih „božičnjaka“ ! Samo moraš se paziti. Kaktusi su zarazni.    
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2012 u 15:16

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 20:53

Pinus...kao da je sve pupoljke u isti tren otvorio, što je naravno najljepše, no možda mu cvjetanje prije završi. Aralijini pupići se otvaraju parcijalno. Baš sam sad podigla pogled na mog bjelka i ima dva pupoljka otvorena. Drugi pupovi su u različitim fazama razvoja. Ako se bude tako pomalo otvarao, neću ga niti doživjeti kao cvjetnog, nego tu i tamo cvjetić. Pričekat ću - možda me iznenadiBig%20smile

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 20:18

Aralija, koja lijepa kolekcija! Ne samo susjeda mislim da nas ima više koji uživamo.
Moj prvi puta cvata kod mene. Ne znam samo kako dugo će izdržati. Izgleda mi da se je malo previše zaletio.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 18:27

ljiljus....ma ništa ne brini, kao što kažeš  - malo su se šokirali LOLnagodinu ćeš uživati u cvjetićima

aralija....divni, pucaju od zdravlja....eto i susjeda, a i mi uživamo u njihovoj ljepoti
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 18:23
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 18:19

[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/e8fec8ae-IMG_3023.JPG" />

još su vani na natkrivenoj terasi žao mi ih je još unijeti a susjeda kaže da joj osvježava dan kad ih vidi a ja guštam
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 18:17
Evo ove godine kod mene uranili
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 07:58
moon, znači ove godine da se pomirim s tim, vjerojatno mali šok od promjene....hvala ti na odgovoru Hug
Lipik
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 21:27
Originalno poslano od člana ljiljus ljiljus napisao:

Molim vas, zašto mom kaktusu opadaju pupovi otkad sam ga kupila, a držim ga pokraj prozora, nije ni pretoplo, ni prehladno, i zalijem ga i sve, ali on štrajka....

To se i meni dogodilo kad sam ga kupila, no iduće godine je lijepo cvjetao.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 14:36
Molim vas, zašto mom kaktusu opadaju pupovi otkad sam ga kupila, a držim ga pokraj prozora, nije ni pretoplo, ni prehladno, i zalijem ga i sve, ali on štrajka....
Lipik
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 22:38
bromelija...predivna je
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 20:59
bromelija, i tvoj lijepo raskošno cvate, pravi ljepotan.    Kako dugo Schlumbergera cvate ? Znam da to ovisi o temp. prezimljavanja ali koliko u prosjeku ? Kod mene je prvu zimu tako da nisam baš upoznat sa svim detaljima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.