Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori | Stranica <1 89101112 43> |
Korisnik | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam u Šarengradu biti če slikica iz auta specijalno za tebe dok uhvatim vremena !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lucy, tako si me nasmijala svojim komentarom, ma bravo draga isto razmišljamo (jedino što je mene patila fensi-šmensi "obleka" ) i naravno hvala!
Anči, Slavončice moja ! |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si se ponovila Ivna, a tvoj vrt je svakim danom sve ljepši i rascvjetaniji.
Jako mi se svidjela kamena žardinjera, ovi asterikusi su ti također puzajući i dobro bi išli u neku žardinjeru, a u sredini neka stablašica |
|
život je more
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Đes* baaa sevdooooo bome se ti dobro ponovila svaka čast sve je super a ostići su preslatki .. nedam nikom cvjećarku svoju cmok cmokić !!
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno si kupila prekrasne biljke..još si bila i vrijedna i sve si odmah i posadila..
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo novih slikica .
Da li netko zna kakav je ovo cvijet, sjeme je došlo iz Francuske,nigdje nisam nešto slično vidjela a jako efektno izgleda kad se grm razraste Rascvao se i oxalis, mali je još ali ima prekrasan cvjetić Moja "crna" rajčica, smještena na balkonu-još jedan od mojih malih projekata-povrće u teglama na balkonu Baš mi je cakana Ne mogu joj odoljeti, i druga se rascvala I šečer na kraju: ruselije ! Našla sam ih po povoljnoj cijeni Danas je bilo još dosta ponova ali druge slikice sutra! |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivna, roštilj je prva liga kao i nove cvijećke
mirtu nikako nemoj zaboraviti na jesen izvaditi i spremiti |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pravi secer ivna
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konte, hvala a mirtu su mi odmah pri kupnji savjetovali da mičem preko zime,Tako da će valjda i biti tako .
Gio, da samo znaš koliko sam se naučila da ju pronađem (po realnoj cijeni) i onda sasvim slučajno nabasam na njih ...sad mi preostaje jedino da ih mazim i pazim i naravno da uživam u njihovoj ljepoti ! |
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej draga di to ima ruselija povoljno? ili si sve odnjela ?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj bijeli cvjet mi djeluje profinjeno i nježno,oxsalisa nisam ni znala da ima toliko vrsta,ja imam onaj starinski sa ljubičastim cvjetićima,a taj mi je prekrasan,a ruselije suIto si se počastila sa puno pitara,baš su lipe,a moram ti reći za pomu(rajčicu)
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam napisala u dnevniku radova - zaista predivne cvjećke ste našli TM i ti (šapni nam di je to po povoljnim cijenama...)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oho suseda pa kod tebe se stvara pravo cvijetno carstvo,mogla bi ja i doci umjesto dnevne kod tebe u nocnu posjetu valjda nema kamera na trgovini ispod
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme meni, pa ti imaš botanički vrt!!!
Prekrasno cvijeće, prekrasno si sve uredila, ali ipak mi je najbolja ideja sa onim roštiljem, izgleda fantastično!!!
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje na posjeti !
Nato, na pola puta do mene su ruselije, pa ako si zainteresirana za njih ili što drugo a vjeruj mi na riječ ima svega , ti k meni na kavu pa ćemo obići . Anaida draga, odgovor sam na tvoje pitanje dala Nati - rasadnik je na pol puta između Ivanca i Varaždina . Rosa a ti probaj, najbolja kamera i zaštitar od nepoželjnih gostiju preko noći je MM ! Bili bi to razgovori noćni ugodni, mogu si zamisliti ! Proljeće, hvala na posjeti i pohvalama ! E , jučer sam malo slikuckala pa evo njovih slikica, rascvijetalog i nema baš previše, vrijeme mi kvari onaj pravi proljetni ugođaj, nikako da se smiri već jednom ali trava i ostalo zelenje (korov ) raste ko ludo, njemu niš ne fali , očito ! Ovo je novitet-moja mala "začinska polica" |
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel to mozda onaj rasadnik u Vidovcu (ak je pa kak ih onda nisam ja vidjela prosli tjedan)
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,a callistemon i ja bih jedan takav ako imaš viška,
toplo se preporučam.
Ostala sam zaprepaštena svom ljepotom tvojih cvijećki ,a vrijeme je i kod nas kišovito i to me već uništava
|
|
|
|
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rosa, da to je taj uz cestu, ali ih tamo nemaju već kod kuće (ali vidi se i ona s glavne ceste, ona rozna ili kakva je već to boja) .
Anči, kalistemoni su tako još mali da ne vidim kako bi ih mogla podijeliti, ali imaš ih u Baumaxu na sniženju, prekjučer kupljeni, probaj otići u najbliži, mislim da im je sniženi asortiman svugdje isti ! I naravno objema, hvala na posjeti! |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si lijepo sredila, ova posljednja slika mi je super, a koliko pitara imat ćeš posla ovog ljeta
|
|
život je more
|
|
anči39
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ivna na informaciji
Morat ču u Baumax u Osijek po njega ,kolko je koštao sječaš li se ?
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |