Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage Šabica :)))
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage Šabica :)))

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 13>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 00:20
sabice,majstoricesmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 07:51
Šabice komplet je zaista prekrasan i uopće mi ne izgleda rađen nabrzinusmile141a ove vesele čaše kako si ih nazvala smile211
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 01:47
Pre,predivno.
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 20:02
drage moje Biljana 59, vania, maredelmare, rose, sarita banana, andora 2, kika '56 smile79
hvala svima na posjeti i ostavljenom komentaru. Uvjek mi je drago čuti povratnu informaciju, a još kad čujem tolike pohvale samo se Embarrassed
ali mi je to i poticaj za dalje.

vania- ne brini za greške ne bih je ni uočila da nisi ponovila.LOL
maredelmare hvala na savjetu.
andora 2 na brzinu je jer nisam stigla razmišljati kao inače o tome šta bih nego sam izvukla salvete, frendica rekla od tih i sve je išlo kao po traci.
Big%20smile

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 08:47
krasan set si skombinirala...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:33
Šabie,tanjuri su ti prekrasni,Tako lijepi i elegantni,uhvatila si svoj stil....sve ti je prekrasnoClap
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 21:47
drage moje mnatasa i mima051 hvala  vam.smile75

a sad slijedi gro slikica.
prvo je škrinjica za prijateljicu koje je na početku bila bež, a završila je crvena. hehehehehe

zatim jedna koja je kao postarana nekom konturnom pastom sa sitnim kuglicama, malo sam to razmazivala ma njestima, a negdje je na deblje pa se vidi da si i sjaji, nekakva bakrena boja je, meni se baš sviđa ta boja.

ta je za poklon jer sam krizmana kuma u nedjelju pa ću nakit staviti u škrinjicu za nakit, naravno.

a sad ogledalo za istu tu moju buduču kumu.
zapravo okvir jer ogledalo nisam stavila za slikanje.

šljokice, što volim šljokice, ružui krila anđela sam pošljokala.

i još taca za vinograd, više nekako za muško društvo, lovce...

dakle sad sam vas sve propisno udavila hrpom slika...
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 23:00
smile93super mi je tacna sa čašama  a kutijice smile227stvarno odlične kako izvana tako ako ne i više iznutra ,predobreeeeeeeeeeeeee
ogledalo simpa a kod tacne mene osobno malo bode u oči ova plava boja koja mi izgleda malo prejaka ,samo moje mišljenje
smile120radovi
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 23:32
A šta su ti dobre kutije
Ogledalo, također, a tacna...jako neobična, a ja baš volim
vidit neobične, neočekivane motive....lovci će bit prezadovoljni...pa i oni koji to nisu
Ako moram baš poredat ...onda ovako:kutije, pa tacna, pa ogledalo..
Zaista iskreno-sve mi je super...al od tebe manje i ne očekujem     
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 23:43
Predivno Šabice,eh što nisi kuma mojoj kćeri,i njoj je krizma u nedjelju.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 00:16
krasni radovi Sabice,svaka cast,cestitamsmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 01:34
Sve  čista petica..smile71
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 09:15
Jako si bila vrijedna i lijepe radove nasložila.Blago se tvojem kumčetu,i s onom lijepom kutijicom ,a vjerujem i sa sadržajem.Želim lijepo druženje na Krizmi!Smile
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 10:35
kutijice su ti preslatke, posebno ona druga a ogledalo mi se posebno sviđa, prava si majstorica, bravo
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 19:20
curke svima puno smile79

file  probala sam sa svjetlijom plavom, ali je izgledalo katastrofa, tako da mi se ova učinila kao puno bolje rješenje. Možda bi neka druga boja bila i bolja, ali mene baš ulovilo plavo, a i više je kao za dečke taca pa je tako ispalo. Uostalom ne mora se svima sve sviđati, bilo bi prečudno.
Drago mi je kad netko napiše i nešto što vidi na svoj način, možda sam ja nešto previdjela, zabrijala ili se jednostavno razilazimo u mišljenjima.

maredelmare
  sad ću biti u frci da sve bude što bolje, nama fušanja kad imaš velika očekivanja.Embarrassed

KIKA'56 s obzirom da svake godine sve više kumova imam pa da sam još i tvojoj kćeri ne bih ni trepnula, bit će prilika.
hehehehehe
još malo pa ću valjda sve koje znam zvati kuma, kume...smile188
želim vam da se lijepo provedete u nedjelju i da ne bude velika gužva u crkvi.

sarita banana, vania smile73

mima051 hvala, nadam se i ja da ću se lijepo provesti, vjerojatno i hoću jer je to sve draga i poznata ekipa i normalni ljudi.
najviše sam izludila s onim što će biti u kutijici, zlatari  više nisu majstori nego su trgovci i nisu baš kreativni ni u čemu osim u cijenema, ali nadam se da sam uspjela.

hvala mumica  na posjeti i na lijepim komentarima.smile73

najviše ste me iznenadile kasnim posjetima dok ja spavam snom pravednika vi uredujete po forumu.
drage moje kad spavate???smile49

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 00:13
Ma ja sam se samo navikla da su ti radovi odlični....ono baš
Jesi možda vidila kako ja i svoje loše radove stavim s porukom tipa" jeste vidili šta mi je ovo grozno ispalo?!"
Al, nekako mislim da se tebi to baš neće događat   
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 00:31
Šabice i tebi lijep provod,i da svećenik ne udulji s misom.
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 20:07
Sve je prekrasno al kutija mi je mrak Smile
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 20:20
maredelmare svi mi ponekad zamaskiramo nešto što nije baš najbolje uspjelo, ili to ponekad pretvorimo u predmnost i ispadne nešto novo.
drago mi je da ti se sviđaju moji radovi, ono baš
smile76
nemaš ti loših radova, eventualno nekih s kojima nisi zadovoljna, ali to je nešto drugo.

KIKA'56 sve je bilo odlično prošlo, od predviđena 3 sata bili smo gotovi za malo manje od 2. Bilo je preko 200 krizmanika pa je zato dugo trajalo, ali sve je bilo o.k.

valliSa  hvala na posjeti i drago mi je da ti se sviđaju radovi.

smile83

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:41
U ovako lijepu i urednu unutrašnju stranu kutijice dobro pristaje pravi nakit za kumicu, pogotovo mi se sviđa lijepi i suptilni detalj crvene kutijice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.