Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 151> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet žuto prevladava - prekrasno, kao sunce u tvom domu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
I kod tebe je svaki cvjetak u prirodi cjenjen i obožavan.Ja isto mislim da nam priroda puno toga pruža i daruje !Tako si lijepo uskladila biljke iz uzgoja i one samonikle
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Mahonija ti je prekrasna
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ni ja ne volim šišati travu... ali katkada (kao sad) ipak moram...
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Naravno da sam ispala tvrdoglavija od mog fotića, mislim da niste ni sumnjale
![]() Jutros sam ga uspjela ukrotiti, malo me nadahnuo i pogled kroz prozor (kad sjednem pred kompjuter pogled mi uvijek malo pobjegne lijevo na ovo) na prilazni put do kuće preko puta, a kome ne bi? ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Valjda sam vam
već rekla da se ovdje sve brzo mijenja? Do nekidan pune, zbilja
najljepših voćnih cvjetova, sada već zameću prve plodove moje jabuke.
Ne mogu prežaliti što sam preskočila slikati ova stabla u punom cvatu,
ali za one koji ne poznaju cvijet jabuke, pokušat ću ga opisati. Prije
nego otvori latice cvijet je poput male crvene grudice, a kad se latice
otvore s unutarnje strane je bijel, a ispod ružičast, pravi vatromet
ljepote!
A pčelice su bile vrijedne, moje (ničim tretirane!) jabuke su pune sićušnih plodova ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Breskvica nimalo ne zaostaje po broju plodova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I loza kao da se natječe sama sa sobom, istovremeno pušta grane i lista. Nema vremena niti formirati svoje listove
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još nedavno sićušni klijanci suncokreta sada već pokazuju da će biti pravi visoki ljepotani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ali u brzini
rasta nitko se ne može natjecati s hostom! Prije petnaestak dana bili
su to tek gomolji s nekoliko klica, sad je to već grm promjera 120 cm
(izmjerila ga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U ovoj maloj žardinjeri je jedan od brominih poklona kojemu neznam ime. Već sam ga slikala kad je posađen, a sad i on brzo raste! Jedan njegov dio, ovaj što se spušta niz žardinjeru, sasvim je drugačiji od njegovih središnjih listova.
Iza žardinjere proviruje prvi cvijetak pakujca (ružičasti je) a bijele cvjetiće otvorila je i ova biljkica kojoj isto neznam ime. Prosvijetli me bromi! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovo vam svakako moram pokazati! U prednjem dvorištu, u maloj napuklini u betonu svoj dom je pronašao ovaj čudan par. Tratinčica i bijela ljubičica u čvrstom zagrljaju!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kad smo već
kod parova, imam ja još jedan neobičan par, moji mačak Bleki i pas
Skanki, svoj ručak dobivaju odvojeno, ali oba ručka bratski podijele
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo je kod tebe, vidi se da uživaš, a i mi s tobom
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Kako je lijepo kad netko kupi dom, a ne samo kuću.
Ti si za vrlo kratko vrijeme prekrasno uredila kuću, još ljepše dotjerala vrt i tako stvorila divan, topao dom. Sve pohvale!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve si lijepo uredila i udahnula dušu svom novom domu,a pesek i mačkica
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Misty sve ti je baš super. Pes i mujcek su mi zakon. To je kao i kod mojih roditelja, uvijek jedan drugome pojede sve kaj se stavi na tanjuriće... sjajni su
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Suncokreti ti lipo napreduju,a vidim biti če obilato slatkih vočkica,a tvoji ljubimci........hm,uvijek sam,moram priznati bila ljubomorna kada vidim ovakvu slatku zajednicu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvoje cvijće ipak čuje i razumije tvoje nježno tepanje. Pa vidi samo kako buja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |