Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 151>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 10:18
Opet žuto prevladava - prekrasno, kao sunce u tvom domu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 20:14
I kod tebe je svaki cvjetak u prirodi cjenjen i obožavan.Ja isto mislim da nam priroda puno toga pruža i daruje !Tako si lijepo uskladila biljke iz uzgoja i one samoniklesmile78
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 11:01
Mahonija ti je prekrasnaClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 16:21
ni ja ne volim šišati travu... ali katkada (kao sad) ipak moram...
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 19:47
Clap Clap odlično..
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:00
Naravno da sam ispala tvrdoglavija od mog fotića, mislim da niste ni sumnjale Cool
Jutros sam ga uspjela ukrotiti, malo me nadahnuo i pogled kroz prozor (kad sjednem pred kompjuter pogled mi uvijek malo pobjegne lijevo na ovo) na prilazni put do kuće preko puta, a kome  ne bi?

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:02
Valjda sam vam već rekla da se ovdje sve brzo mijenja? Do nekidan pune, zbilja najljepših voćnih cvjetova, sada već zameću prve plodove moje jabuke. Ne mogu prežaliti što sam preskočila slikati ova stabla u punom cvatu, ali za one koji ne poznaju cvijet jabuke, pokušat ću ga opisati. Prije nego otvori latice cvijet je poput male crvene grudice, a kad se latice otvore s unutarnje strane je bijel, a ispod ružičast, pravi vatromet ljepote!
A pčelice su bile vrijedne, moje (ničim tretirane!) jabuke su pune sićušnih plodova Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:03
  Breskvica nimalo ne zaostaje po broju plodova Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:05
I loza kao da se natječe sama sa sobom, istovremeno pušta grane i lista. Nema vremena niti formirati svoje listove Very%20Happy Wink

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:06
Još nedavno sićušni klijanci suncokreta sada već pokazuju da će biti pravi visoki ljepotani  Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:07
Ali u brzini rasta nitko se ne može natjecati s hostom! Prije petnaestak dana bili su to tek gomolji s nekoliko klica, sad je to već grm promjera 120 cm (izmjerila ga Wink ) a listovi su joj dugački, neki i po 60 cm!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:09
U ovoj maloj žardinjeri je jedan od brominih poklona kojemu neznam ime. Već sam ga slikala kad je posađen, a sad i on brzo raste! Jedan njegov dio, ovaj što se spušta niz žardinjeru, sasvim je drugačiji od njegovih središnjih listova.
Iza žardinjere proviruje prvi cvijetak pakujca (ružičasti je) a bijele cvjetiće otvorila je i ova biljkica kojoj isto neznam ime. Prosvijetli me bromi!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:10
Ovo vam svakako moram pokazati! U prednjem dvorištu, u maloj napuklini u betonu svoj dom je pronašao ovaj čudan par. Tratinčica i bijela ljubičica u čvrstom zagrljaju!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:12
Kad smo već kod parova, imam ja još jedan neobičan par, moji mačak Bleki i pas Skanki, svoj ručak dobivaju odvojeno, ali oba ručka bratski podijele Very%20Happy

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:34
Lijepo je kod tebe, vidi se da uživaš, a i mi s tobom
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 11:53
Kako je lijepo kad netko kupi dom, a ne samo kuću.
Ti si za vrlo kratko vrijeme prekrasno uredila kuću, još ljepše dotjerala vrt i tako stvorila divan, topao dom. Sve pohvale!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 15:09
Sve si lijepo uredila i udahnula dušu svom novom domu,a pesek i mačkicaThumbs%20Up pravi prijatelji
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 15:19
Misty sve ti je baš super. Pes i mujcek su mi zakon. To je kao i kod mojih roditelja, uvijek jedan drugome pojede sve kaj se stavi na tanjuriće... sjajni su
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 18:25
Suncokreti ti lipo napreduju,a vidim biti če obilato slatkih vočkica,a tvoji ljubimci........hm,uvijek sam,moram priznati bila ljubomorna  kada vidim ovakvu slatku zajednicuConfusedMoj pasić Don nikako da pokaže simpatije prema macama,kad god je ugleda,uijek je pokušava najuriti ,iako ja nedam,a to je prava borbasmile177Imam ši-cua!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 22:40
Tvoje cvijće ipak čuje i razumije tvoje nježno tepanje. Pa vidi samo kako buja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.