Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam više ideja.Od danas imitiram druge.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Onaj dozer...ma baš sam se pitala šta je ono kad sam vidila u Friško..., sad znam, baš si ga super sredila. Meni za 5!!! Ona jaja s plavim cvjetićima, oni motivi su mi tiha patnja, dok ne dođem do njih i to cilog paka-neću imat mira...tako da u mi odma i jaja s tim motivom super!!!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Drage cure,vidim u Lidlu slatke komodice na ladice idealne za decoupage.Drvo,bijela lazura.A u katalogu Jyska(ko ga ima u gradu) zgodne jeftine stvari za preradu tipa sat,ormarić za ključeve,podlošci,stalažica s vješalicama itd.Ja nažalost do tamo mogu samo biciklom ili
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
odlična "drukčija"jaja!!!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kiki pitala sa za boju i drvofiks, ja to mazem s kistom i nekako ono s rukama malo zagladim, ili ako su suhe onda mozes sa smirglom, tek sam to na kraju skontala.
Daj napravi ormar, jer ja imam stari 45 godina i u sobi mi je vec je lak popucao, pa bi nesto htjela napraviti ali mi za to treba hrabrosti. Daska ti je super. ko ti nesto treba iz Zgba pisi pa cu ti poslati, ne znam gdje zivis, ili si mi vec to napisala a ja stara pa zaboravna. |
|
![]() |
|
Hvala puno.Ja sam u Zd ,a kćer mi je u Zg.Dolazi za Uskrs.Nadam se da ćemo imati ovaj put vremena za to.Svaki put nam iscuri vrijeme na ćakulu,kave i skitnje.
|
|
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasno...
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
kiki prekrasni radovi
![]() najdraže su mi kuglice i make overi, a leptira nikad dosta hehehehehehe |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jojce ti je super, imas li jos koje pa ga skrivac sa ubuduce.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kiki-Ko ti da nemaš ideja ? Ma daj ne vjerujem ti vidi koje divote radiš
|
|
![]() |
|
Jedna čekaona plesne škole.Šteta što naručiteljica nije htjela nikakvu doradu.Pittorico,shabby...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I u kompletu s tim meni najdraži makeover.(Uz malo pittorica da naručitejica vidi što je propustila)
PRIJE
![]() I POSLIJE...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A rekla si da više nemaš ideja
|
|
![]() |
|
Tu i tamo koja kapne.Dugo kuha...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Sve ti je super, posebno makeover
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ideje, ideje...imaš ti toga još za razraditi... vjerujem u to... :D
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Kaj sam rekla da opet nesto skrivas, pa onda hop i izbacis van, bas je super i nije previse nacickano, inace ljubice su super.
Daj jos nesto izbaci. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dorina,ovo sa ljubicicama ispalo je prekrasno,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |