Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 89101112 55> |
Korisnik | |
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice sve si skupa savršeno skombinirala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje cure,mojim magarčićima je drago da vam se sviđaju!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice moram ti pohvaliti radove!!!
Jedan ljepši od drugog.
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magarčić za 5!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Proljeće,hvala Prila!
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodoslici, tvoji radovi su tako njezni, romanticni, svaki lijep na svoj nacin, bravo
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magarcu su premedeni... dobra dorada...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljana i Nato hvala što ste me posjetile!Drago mi je da vam se sviđaju mojih ruku djela!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo sam već prije napravila ali nisam stavila ,sad su došle na red.Ovo zadnje je okvirić za sliku moje kćeri.radila sam okvirić i podlogu za sliku.Htjela sam da bude što manje upadan da bi slika došla do izražaja!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni radovi, vječni suncokreti i jako dobar okvir, baš kako si rekla decentan i nimalo nametljiv!
|
|
ANĐELKA
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se s anđelkom jako si lijepo napravila okvir za sliku......ali ženo daj molim te nabavi bolji aparat.........znam da gnjavim ali draga gledam kanticu sa suncokretima i vidim da izgleda jalo lijepo ali ne vidim jel to plava,lubičasta ili neka druga boja pa se ne usudim ni komentirati ........ako sam pogodila za boje svaka čast na hrabrosti za takve kombinacije......i što je najbolje to jako dobro izgleda.....
sorry,morala sam to reći
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okvirić za sliku nije upadan , nego je jako lijepo uspio. Kvalitetu fotografija ne komentiram jer i sama imam problem |
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje što ste na mojim stranicama,hvala na komentarima,dobronamjerni komentari su uvjek dobro došli,zato i jesmo tu.Ja sam od samog početka govorila da sve što znam -naučila sam od vas,vi ste najbolje učiteljice!Mare potpuno si u pravu-išla sam drsko na ludu kombinaciju boja i bila spremna da operem ako ne uspije,podloga na maloj boci je ljubičasta pa preko toga lak za raspucavanje a isto tako i na posudi za led je miks sa ljubčastom i stvarno dobro izgleda!za sad nemam drugi aparat,morat ću poraditi na tome!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je to totalno luda kombinacija boja ali ne doživljavam ju u pravom svjetle,na žalost..........već sam rekla da mislim da su tvoji radovi puno ljepši nego što izgledaju na ovim slikama........mogla sam napisati i divno,krasno i tako svaki put.....ali tu smo da učimo jedna od druge i da si pomažemo......
mene jako kopka kako ta tvoja luda kombinacija izgleda u stvarnosti i kako si radila taj gornji dio.......spužvicom ,kistom?...
a za slikanje,kužim da nije u današnje vrijeme pis of kejk otići i kupiti drugi fotić da bi mi tu imale pravu sliku......ali postoji nekakava fora s dvije lampe i predmetom koji slikaš između.....tako se dobije nekakvo tzv.mrtvo svjetlo.......ne znam više,ovo pišem po sječanju,negdje sam to pročitala........sigurno negdje na netu postoji potanko objašnjeno.....
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Slavice što si posjetila i moju drugu galeriju gdje su radovi na svili.Tvoja galerija je prepuna bajkovitih radova , smjelih kombinacija boja i motiva , što rezultira radove posebnog stila , šarma i osebujnosti.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nado,velika je čast ,za samoukog početnika kao što sam ja čuti ovako nešto od osobe čijim radovima se dive koliko vidim svi ovdje!Nisam znala ,s obzirom da sam nova,za onu galeriju,pročitala sam u ovoj novoj i tražila a sad ću biti čest gost,to je nešto najljepše što sam vidjela!Stvarno ti se divim!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare puno ti hvala na toj informaciji,poslušat ću te pa probati!Normalno da ne očekujem -divno,krasno bla,bla,bla nego da mi ovako date savjet,ja ih upijam kao spužva jer nisam imala mogučnosti bilo gdje drugdje steči ikakva znanja nego ovdje od vas,gledajuči radove i čitajuči komentare pa mi svaki savjet itekako dobro dođe!
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e slave ja to jako dobro razumijem........evo svečano objevljujem da 28. o.m. idem prvi put u životu na tečaj.........NB dolazi u rijeku.........tečaj će voditi te jukić a ona je zaista majstor.......
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao-blago tebi!Pitaj hoće li i u Split!
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |