Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 55>
Korisnik
Poruka
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 13:10
Slavice sve si skupa savršeno skombinirala smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 21:28
Hvala drage moje cure,mojim magarčićima je drago da vam se sviđaju!smile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 12:32
Slavice moram ti pohvaliti radove!!!

Jedan ljepši od drugog.

smile141
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 22:55
magarčić za 5!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 23:04
Hvala  Proljeće,hvala Prila!smile79
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 23:02
Hvala na dobrodoslici, tvoji radovi su tako njezni, romanticni, svaki lijep na svoj nacin, bravo Clap
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 07:40
magarcu su premedeni... dobra dorada...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 09:41
Biljana i Nato hvala što ste me posjetile!Drago mi je da vam se sviđaju mojih ruku djela!smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:46

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 23:51
Ovo sam već prije napravila ali nisam stavila ,sad su došle na red.Ovo zadnje je okvirić za sliku moje kćeri.radila sam okvirić i podlogu za sliku.Htjela sam da bude što manje upadan da bi slika došla do izražaja!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 08:47
krasni radovi, vječni suncokreti i jako dobar okvir, baš kako si rekla decentan i nimalo nametljiv!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 09:23
slažem se s anđelkom jako si lijepo napravila okvir za sliku......ali ženo daj molim te nabavi bolji aparat.........znam da gnjavim ali draga gledam kanticu sa suncokretima i vidim da izgleda jalo lijepo ali ne vidim jel to plava,lubičasta ili neka druga boja pa se ne usudim ni komentirati ........ako sam pogodila za boje svaka čast na hrabrosti za takve kombinacije......i što je najbolje to jako dobro izgleda.....smile71
sorry,morala sam to  rećiEmbarrassed
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 17:39

Okvirić za sliku nije upadan , nego je jako lijepo uspio.
Kvalitetu fotografija ne komentiram jer i sama imam problem
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 21:31
Hvala drage moje što ste na mojim stranicama,hvala na komentarima,dobronamjerni komentari su uvjek dobro došli,zato i jesmo tu.Ja sam od samog početka govorila da sve što znam -naučila sam od vas,vi ste najbolje učiteljice!Mare potpuno si u pravu-išla sam drsko na ludu kombinaciju boja i bila spremna da operem ako ne uspije,podloga na maloj boci je ljubičasta pa preko toga lak za raspucavanje a isto tako i na posudi za led je miks sa ljubčastom i stvarno dobro izgleda!za sad nemam drugi aparat,morat ću poraditi na tome!smile78
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:03
meni je to totalno luda kombinacija boja ali ne doživljavam ju  u pravom svjetle,na žalost..........već sam rekla da mislim da su tvoji radovi puno ljepši nego što izgledaju na ovim slikama........mogla sam napisati i divno,krasno i tako svaki put.....ali tu smo da učimo jedna od druge i da si pomažemo......
mene jako kopka kako ta tvoja luda kombinacija izgleda u stvarnosti i kako si radila taj gornji dio.......spužvicom ,kistom?...
a za slikanje,kužim da nije u današnje vrijeme pis of kejk otići i kupiti drugi fotić da bi mi tu imale pravu sliku......ali postoji nekakava fora s dvije lampe i predmetom koji slikaš između.....tako se dobije nekakvo tzv.mrtvo svjetlo.......ne znam više,ovo pišem po sječanju,negdje sam to pročitala........sigurno negdje na netu postoji potanko objašnjeno.....
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 22:33
Hvala ti Slavice što si posjetila i moju drugu galeriju gdje su radovi na svili.Tvoja galerija je prepuna bajkovitih radova , smjelih kombinacija boja i motiva , što rezultira radove posebnog stila , šarma i osebujnosti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2010 u 23:57
Hvala Nado,velika je čast ,za samoukog početnika kao što sam ja čuti ovako nešto od osobe čijim radovima se dive koliko vidim svi ovdje!Nisam znala ,s obzirom da sam nova,za onu galeriju,pročitala sam u ovoj novoj i tražila a sad ću biti čest gost,to je nešto najljepše što sam vidjela!Stvarno ti se divim!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 00:08
Mare puno ti hvala na toj informaciji,poslušat ću te pa probati!Normalno da ne očekujem -divno,krasno bla,bla,bla nego da mi ovako date savjet,ja ih upijam kao spužva jer nisam imala mogučnosti bilo gdje drugdje steči ikakva znanja nego ovdje od vas,gledajuči radove i čitajuči komentare pa mi svaki savjet itekako dobro dođe!smile78
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 00:13
e slave ja to jako dobro razumijem........evo svečano objevljujem da 28. o.m. idem prvi put u životu na tečaj.........NB dolazi u rijeku.........tečaj će voditi te jukić a ona je zaista majstor.......
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2010 u 01:02
Jao-blago tebi!Pitaj hoće li i u Split!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.