Jurica ima nekakav vrt |
Odgovori | Stranica <1 89101112> |
Korisnik | |
v e s n a
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo ja volim,spontano i samo budi maštu, iako je trud očit.Uživala sam .Kako se vrt bude budio, boje rađale, ti nam tako šalji slike. Ja čekam.. Pozdrav.
|
|
melody - dubrovnik
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jurice ovo je super, stalno se vidi napredak, posebno mi je lijep kamenjar, i one jerule pored stazice , čekam dalje slike...
|
|
život je more
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki vrt, puno mjesta, jurica ima vrijedne ruke, puno volje i baš se vidi napredak! |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno imaš zanimljiv teren. Idealan za kamenjar!
Uz tvoj trud i maštu za par godina bit će to krasan kamenjar, ali za njega treba vremena i puuuuuno strpljenja!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro kaže Bergi...ovaj teren je kao stvoren za kamenjar
puno lijepih cvijećki si skupila i baš se veselim punom cvatu |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar famozan i sve popunjeno biljkama....
Imaš simpa kaktuse
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetno carstvo polako, ali sigurno se stvara. Vidi se napredak i prostor je veliki tako da ima još posla, ali već se nazire kakva će to ljepota biti.
Onaj stol i klupica su me podsjetili na moje udarne radove, i dok je ne dovršeno i radovi najaktivniji, koji je užitak sjesti i odmoriti se uz kavicu i smišljanje novih planova. Čak veći nego kad je sve gotovo. Svaka ti čast na vrjednim rukama i trudu |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jurica štrajka!
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga baka,sutra obećajem slikati i navećer staviti slike!Bome sam u gužvi,počeli sezonski poslovi.Svima veliki pozdrav,baki pusa što me pokrenula!Slike sutra pa makar u ponoć!!!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam Jurice zapazila pregledavajući vrtove da nisi dugo paučinu skinula
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma samo ti Jurice radi i odmaraj od posla, slikaj u sput a slikice kad stigneš. Kad god staviš uživat ćemo
|
|
|
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
! I ovo ti kriješ od nas ?! I još jednom !
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Jurica-jurilica, vrt je tako rajski bajkovit, da sam ostala bez daha.
Oduševljena sam. Posvuda je prisutna tvoja talentiranost za stvaranje
očaravajućeg ugođaja, tvoja svestranost i naravno beskrajna ljubav za cvijeće. Vrlo profinjeno i istančano, poetično čak, djeluje ovaj kutak što si nam ga večeras pokazala.
Svaka čast, majstorice!
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
maryann
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jurice imas pravi rascvijetani raj
maryann mislim da je to phlox |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema te, zadnje slike nešto još golo a sad raspalila....Baš sam to rekla u sebi kod svake nove slike.P r e d i v n o!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jurica, ovo je stvarno preobrazba, kako se sve raširilo i procvjetalo. Prekrasno je sada, baš sam uživala.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jurice, vrednice naša....radiš ko crv na sve strane...da li uopće stigneš bar malo uživati u svom raju .
Kako ti je sve lijepo......
Samo da znaš da ti kalikantus lijepo raste, već ima listiće i vidi se i poneki cvijet
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1 89101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |