Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jurica ima nekakav vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jurica ima nekakav vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
Korisnik
Poruka
v e s n a View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje v e s n a Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 16:29
 Ovo ja volim,spontano i samo budi maštu, iako je trud očit.Uživala sam .Kako se vrt bude budio, boje rađale, ti nam tako šalji slike. Ja čekam..  Pozdrav.smile170
melody - dubrovnik
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 19:19
Jurice ovo je super, stalno se vidi napredak, posebno mi je lijep kamenjar, i one jerule pored stazice Clap, čekam dalje slike...
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 20:36

Veliki vrt, puno mjesta, jurica ima vrijedne ruke, puno volje i baš se vidi napredak!

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 20:43
Stvarno imaš zanimljiv teren. Idealan za kamenjar!
Uz tvoj trud i maštu za par godina bit će to krasan kamenjar, ali za njega treba vremena i puuuuuno strpljenja!

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 10:45
dobro kaže Bergi...ovaj teren je kao stvoren za kamenjar Thumbs%20Up
puno lijepih cvijećki si skupila i baš se veselim punom cvatu Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 12:04
Kamenjar famozan i sve popunjeno biljkama....Thumbs%20Up
Imaš simpa kaktuse
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 00:56
Cvjetno carstvo polako, ali sigurno se stvara. Vidi se napredak i prostor je veliki tako da ima još posla, ali već se nazire kakva će to ljepota biti.
Onaj stol i klupica su me podsjetili na moje udarne radove, i dok je ne dovršeno i radovi najaktivniji, koji je užitak sjesti i odmoriti se uz kavicu i smišljanje novih planova. Čak veći nego kad je sve gotovoTongue.

Svaka ti čast na vrjednim rukama  i trudusmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 07:38
Jurica štrajka!Cry
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:04
Draga baka,sutra obećajem slikati i navećer staviti slike!Bome sam u gužvi,počeli sezonski poslovi.Svima veliki pozdrav,baki pusa što me pokrenula!Slike sutra pa makar u ponoć!!!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:06
I ja sam Jurice zapazila pregledavajući vrtove da nisi dugo paučinu skinula Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:17
Ma samo ti Jurice radi i odmaraj od posla, slikaj u sput a slikice kad stigneš. Kad god staviš uživat ćemoThumbs%20Up
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:52

prošle god bio samo jedan tulipan,a vidi sad...

Ovi crni kukci zuje u rojevima,a Tvigi ih pokušava uloviti

Lantanine gazanije se primile!

Jagodini irisi cvatu!

Sutra nastavak...ako stignem,opet radim na sajmu na Krku!
Pusa svima!!!!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:57
smile227! I ovo ti kriješ od nas ?! I još jednom smile227!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:58
Bravo Jurica-jurilica, vrt je tako rajski bajkovit, da sam ostala bez daha.
Oduševljena sam. Posvuda je prisutna tvoja talentiranost za stvaranje
očaravajućeg ugođaja, tvoja svestranost i naravno beskrajna ljubav za cvijeće. Vrlo profinjeno i istančano, poetično čak, djeluje ovaj kutak što si nam ga večeras pokazala.
Svaka čast, majstorice!smile120
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:59
smile227smile39
smile39
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 00:09
Originalno poslano od člana Jurica Jurica napisao:

sta je ovo? lipo cvice lila boje ...prekrasno je
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 09:41
jurice imas pravi rascvijetani raj

maryann mislim da je to phlox
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 10:03
smile39Nema te, zadnje slike nešto još golo a sad raspalila....smile227Baš sam to rekla u sebi kod svake nove slike.P r e d i v n o!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 11:49
Jurica, ovo je stvarno preobrazba, kako se sve raširilo i procvjetalo. Prekrasno je sada, baš sam uživala.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 11:54
Jurice, vrednice naša....radiš ko crv na sve strane...da li uopće stigneš bar malo uživati u svom raju Thumbs%20Up.
Kako ti je sve lijepo......Hug
Samo da znaš da ti kalikantus lijepo raste, već ima listiće i vidi se i poneki cvijet Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.