Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 48> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema na čemu Kami.
Fife i Nata, danas su vam poslane kovertice. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anđelka salvete su krenule danas iz splita!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
TaTjana, stigle su salvetice, hvala!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
tatjana43... veliko veliko hvala na salvetama i na sjemenkama ukrasnog suncokreta... kak si znala da baš o njemu razmišljam da ga nabavim.... jako si me razveselila
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Rose, stiglo brdo salveta. Prekrasne su. Puno ti hvala
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nem na čemu
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
U Zagrebu u O.S "G VITEZ" Kruge prodaju djeca salvete
-14.11 u 14 sati - -15.11 u 1o sati ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure salvete su vam poslane
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Anđelka i jelika , drago mi je da ste dobile kovertice. gdje su zapele ostale?
jelika, zaboravila si da dobro pamtim ![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Linaa, slavetice su poslane, javi kad stignu.
pusa |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
MAYA08 hvala, javim ti kad stignu
![]() |
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
hey jel ovo tocan termin,jel mozes napisati od kolko do kolko sati?biti ce i razmjena salveta koliko sma cula u chemacu ali nisam zapamtila tocno vrijeme..hvala ti!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa vjerum daposto su djeca ce to trajati 2 ili eventualno 3 sata.Termin je tocan ali dokle nisam ni ja dobila tu informaciju o trajanju. Probat cu to saznati.
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
djevojke, zvrcnula sam chemaco, ne organiziraju oni, nego imaju zalijepljen plakat kao informaciju o razmjeni/prodaji salveti u toj školi ;)
moderatorice, pardonček za ove postove, premjestite sve ispod slika u komentare o razmjenama ![]() |
|
![]() |
|
Kami proocitalča sam da sam krivo stavila oglas o salvetama pa evo ispravljam.
EVO 14.11 u 14 sati i 15.11 u 10 sati biti ce u OŠ "Grigor Vitez" na Krugama 46, to je do ambulante u Kurgama. Bit ce prodaja i razmjena salveta. Koliko je vrijeme trajanja ne znam jer nisam dobila informaciju. ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
nata07 ja zaboravna eto danas poslala leptire k tebi.
![]() |
|
![]() |
|
tatjana stigle su salvete,hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
Shasha,stigle salvetice, prekrasne su, hvala!!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Rose, i drugi put!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
mane-nostrum stigle su mi salvetice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |