nada-m svila....nova galerija |
Odgovori | Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekpasno,da mi je to imati oko vrata,
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Listam i uživam u radovima zlatnih ruku.Kao da sam na vašoj izložbi,divim se i zastaje dah,gledajući vaše radove,sada sam tek se uključila u Forum,lijepo je meni moja Triša rekla vidi,pa se čudi,veliko hvala što ste mi omogučili da sve to vidim,hvala.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nado uživala sam listajući tvoje stranice, radovi su predivni. Posebno su me oduševile svilene marame i šalovi tako lijepo složenih nijansi boja. Sve pohvale umjetnici, jer ovo je zaista umjetnost.
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste posjetile moju "izložbu"uživo bi bilo mnogo ljepše i bliskije, ali moramo se zadovoljiti i ovom mogučnošću za komuniciranje.
gioiaa-hvala ti za lijepe riječi lilie-drago mi je da si svratila i da me posječuješ freeland-nažalost nisam baš spretna u trgovanju ili moderno rečeno u menadžmentu, i nisam se predstavila kreatorima, a u mojem malom gradu i tako svi sve poznaju, a vrijedi i ona stara narodna mudrost da je najteže biti priznat u svome dvorištu,hvala na ljiepim riječima. Belina-vidim da si već nekoliko puta bila kod mene u "gostima, hvala na tome i toplim i pozitivnim komentarima , a ako želiš nešto od mojih radova , pošalji na pp, rado ću ti i bez ikakvih obaveza reći sve što te zanima Lana- lijepo je pročitati da ti se sviđaju moji radovi ,svilu obožavam i radim dugi niz godina, sve ostale tehnike su bile izleti u nešto novo, a uz svilu još obožavam akvarel. |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ove tri zadnje ogrlice nastavljaju niz unikatnog, prefinog nakita. Dobro sam ih sve tri razgledala-upala mi je u oči ona srednja, a opet ona zadnja plava sa srebrenim...ma svaka je na svoj način.
Mislim da bi ga stvarno trebalo predstaviti nekim kreatorima, galerijama...al razumijem tu nespretnost u trgovanju- ja lakše prodam tuđe nego svoje radove. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Mare na podršci, i moram reći da je "krenulo",zapravo sam odnijela nekoliko ogrlica u jednu galeriju, gdje inaće ima mojih radova.
Ovo krenulo znaći da sam ja krenula , a ne da se nešto prodalo,no ja se ne žalim moji radovi nisu nikome baš nužno potrebni, a nađe se i oni koji žele, i kupe ponešto, a ja i tako moram svaki dan nešto raditi . |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz dosadašnjeg iskustva mislim da bi trebala forsirati nakit.
Ja sam davno radila neki nakit od fimo mase-jako davno. Nagovarali su me da se opet uhvatim izrade nakita-bilo kakvog, jer, bez obzira što ga ima na svakom koraku, on se dobro prodaje. Vjerujem da bi tako moglo biti i s ovim tvojim ogrlicama, tim više što su mi one stvarno originalne-svileni nakit baš i nisam viđala. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
URL[=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/marama/21543.aspx][/URL]
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose_11
Nedavno posijan Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nado -m,vidjeh sve i ostah bez riječi ..LJEPOTA od umjetnosti.Puno pozdrava Rose11
|
|
Vjetar
Upravo klijam Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prelijepo ,samo tako nastavite !!!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tu si se dakle sakrila. Na brzinu sam pregledala ovih 10 strana (a to znači da ću slijedećom prilikom pogledati ispočetka sve polako - jer sam na sinovom kompiću podstanar i evo već mi dahće za vratom što znači da se "skinem") Ne znam što da izdvojim, možda onaj jastuček iz siječnja crno-bijeli ili ove ogrlice ( kuglice čega su omotane svilom?). Svila je definitivno tvoja. Prekrasno, samo to mogu reći i dalje uzdisati. To je Božiji dar
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odavno me nije bilo i ostala sam iznenađena,genijalno.predivno,ma nema riječi da iskažem divljenje
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imas spretne ruke
|
|
nada-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |