Lluvia - nesto moje |
Odgovori | Stranica <1 89101112 30> |
Korisnik | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepe kutije! Kao što Mare kaže, prva je posebna zbog neobičnog motiva, ali meni je nekako draža crvena jer si joj dala svoj osobni pečat stihovima, to mi se jako sviđa! LOTR fanica, ha?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutije su fantastične. I meni je posebno draga ona prva, jer je motiv još neviđen na radovima. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
chiarita2
Upravo klijam Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne kutije, ali meni osobo je ljepša smeđa sa stihovima
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare i Anđelka... hvala vam cure, bas ste me obradovale. Dugo sam razmisljala da li da tu kutiju operem ili da je ostavim. Malo mi je prazna... ali sto god sam htjela jos dodati nekako mi nije pasalo. Motiv zapravo nije lovacki, to je dio Raffaelove slike, nedostaje jos s desne strane Madonna s djetetom... ali nije stalo...:))
Izzy... da samo znas kako si me obradovala komentarom... napokon je netko prepoznao stihove... da, fan... puuuno prije hrvatskih izdanja knjiga i jos puuuuuno prije filmova... ponekad mi se cini oduvijek. Chiarita... hvala na lijepom komentaru |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iluvia prekrasno, maštovito, meni pre pre divno. Majstorice
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mmmmm..kako to tebi dobro ide ...čak i kad si virozna. Obje su ti kutije divne...neznam odabrati...prva posebna zbog motiva, druga zbog stihova kako kaže Izzy dala si joj svoj poseban pečat.
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dorina i Lula... hvala vam cure drage... od vasih komentara dobijem poticaj
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obje kutije su mi krasne, posebno ove boje...još kad se nađe keksića u njima ...mmmm
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je ova kutija posebna zbog motiva..još neviđenog....
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a ja sam kao "majstorica"...draga Lluvia ove su kutije feeeeeeeeeeenomeeeeeenalne...posebno druga, meni skribomanu i ljubitelju poezije, predivno, predivno i da te parafraziram...ja, Primavera, u svom podugačkom životu vidjeh mnog lijepih stvari, ali ove kutijice su doista nešto posebno....BRAAAAAAVO o
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obje ste moje majstorice...tako drage i dobre i takve ljepote stvarate....i uživam u vašim radovima. Hvala vam što mi uljepšavate dane...
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna i Božica... hvala vam najljepsa na komentarima
Primavera i Lula... bas ste me natjerale da se zacrvenim |
|
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vikend je bio kratak, ali uspjela sam nesto napraviti, nesto od prije zavrsiti, nesto zapoceti i nesto vec udomljeno sjetiti se staviti na forum...
|
|
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan i plodan vikend draga Lluvia... prelijepi novi radovi, no meni k'o renesansnom tipu više leži kutijica, mada se moja kćer nikako samnom ne bi složila jer obožava istočnjačke motive...sve u svemu, naše obiteljsko vijeće je zaključilo da su oba rada fe-no-me-nal-na....
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjajni radovi! Posebice mi se svidio odabir boja i motiva na kutijici!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi, ali ona kutijica......savršena!
|
|
ANĐELKA
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle sad si me oborila s nogu....prekrasna škrinjica,savršena
|
|
Maya08
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lluvia, super ti je sve odreda, ali kutijica s pismom mi je fantastična.
Je to salveta ili s printala! Prekrasna je... |
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iluvia malo ali slatko zadovoljstvo. Prekrasno
|
|
lluvia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Primavera, Izzy, Anđelka, Mare, Maja i Dorina... hvala vam cure na tako lijepim komentarima... bas ste me obradovale . Ta mala skrinjica zapravo puno bolje izgleda uzivo, iako nisam bas najzadovoljnija njome. Malo me namucilo izbijanje boje ispod bijele, i nakon toliko intervencija, vise se nisam mogla vratiti prvobitnoj ideji... ali je udomljena i cula sam da je nova vlasnica zadovoljna...
Maja... motivi sa smedje kutije su s dva razlicita decoupage papira |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |