Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - U setnji Engleskom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

U setnji Engleskom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 13:24
Prekrasne jesenje slike. Treba ići u prirodu i vidjeti ljepotu u živo. Clap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 09:27

Divne slike Zvrk..stvarno prekrasno!...a ova callicarpa japonica je fenomenalna, vidjela sam je prije par dana u jednom vrtnom centru....oduševile su me te ljubičaste bobice...i sigurno bi je bila kupila samo da je imam gdje posaditi! Savršena je. Bravo za tebe što si nas počastila sa krasnim fotkama! ClapClapClap

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 10:27

Tija, i meni su prvo upale u oko te grupirane pampasice. Baš krasno.

Sve skupa je fantastično.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 20:04
Sviđaju mi se pampasice,Moram ih nabaviti(jest me teško nagovoriti).
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 23:33
U engleskim vrtovima nalazim najveću inspiraciju za vrtlarenje...ta ljepota oduzima dah jednostavno...prekrasne kombinacije živica, miješanih gredica, besprijekornih travnjaka..I volim te emisije naravno o vrtlarenju..skinuo sam si s neta "How to be a gardener" 1. i 2. sezonu, ta mi je najdraža..odlično..
No premda star, mladac sam kao vrtlar
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 22:39
bila sam tu sa slikom i bila sam tu sa filmom i nadam se jednom ću i posjetiti te prekrasne vrtove uživo
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 11:27
Ovo puni dušu i tijelo pozitivnom energijom!smile78Hvala
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 22:45
Tek sam sad upoznala ovaj prelijepi dio foruma... Jednostavno ostala sam bes teksta.Ovako ja zamišljam mjesto iz bajke. Zvrk hvala ti što si nam priuštila ovakav doživljaj svojim slikama.smile79
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2009 u 14:04
Draga nemaš li slučajno kakve zaostale fotografije s nama podijeliti? Onak čisto za "dizanje" raspoloženja  u prosincu.
Na vrh
ikrokar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ikrokar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 20:12
Draga Zvrk, ja sam novija ovdje i slučajno sam naišla na ove tvoje fotke iz Engleske !
Ovo je ludilo, i najindeferentniju osobu prema cvijeću ovo bi zarazilo !!!
Nešto predivno !

Prošle godine sam bila na Visovcu na Krki, tamo je prekrasno, većinom mediteransko cvijeće, brižno njegovano, cijeli otok ga je pun.

Kad već nismo u mogućnosti svi otići negdje dalje i uživati u ovakvim ljepotama, možemo malo guštati i negdje bliže.

Drago mi je da si stavila ovakve nevjerojatne prekrasne fotke i od srca ti hvala !!!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 10:25
ovo su predivni prizori ,a obradovalo bi me da si stavila i koju snjeznu slikicu
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 09:38
draga zvrk!
nadam se da brzo stižeš sa novim sličicama.....Tongue
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 09:43
.....ovo je stvarno pravi način prezentacije biljčica u vrtnom centru, baš kao kod nas........Wink
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 22:20
... oni baš znaju kako se to radi....
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 15:51
Da malo opet otvorim ovu temu Wink

Jedan on nasih lokalnih vrtova, ulaznica sitnica a tako prikupljen novac ide u dobrotvorne svrhe. http://www.ngs.org.uk/

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 16:00

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 16:05

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 19:34
čista romantika
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 22:40
da ...kako bi se rado prosetala...
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 10:59
Ovih dana London je pun slonova LOL http://www.elephantparadelondon.org/ (imam jako puno slika razlicitih slonova ali smo mi i drugi ljudi na slikama)

Trafalgar Sq.

Brod u boci na Trafalgar Sq. http://www.london.gov.uk/fourthplinth/index.jsp

Slon prekriven sa Swarovski kristalima (unutar banke, ne moze se dotaknuti Wink)

Pogled prema Covent Garden sa Royal Opera House terase

Covent Garden tube stanica(podzemna zeljeznica)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.