Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 20> |
Korisnik | |
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobar ulo...bit će cvijeća samo da nam zatopli.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Konačno sam malo i fotkala. Nije baš nešto ali tek da vidite da se i kod mene priroda budi.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Čuvarkuće u posudi od hipertufe koju sam pravila prošlo ljeto
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nemogu vjerovati da još ni jedamput nisam zavirila u ova lijepi vrt ,sve pohvale za cvijetiće i prekrasne pse .Aovi noviteti stvarno su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
uu baš je zgodno sve, pogotovo ove kalanchoe i ove zadnje biljčice... pojma nemam kak se zovu
![]() I još sam nešto vidjela.... ovo na slici br 5. jer znaš ime toj biljci ? Imam ju i ja u vrtu a neznam što je . |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Belice to je Doronicum ili divokozjak
Karmen, napokon smo se maknuli sa mrtve točke, polako ali se mičemo, rastemo, jačamo, cvjetamo... Bit će to prekrasan vrt! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti i šetnji. Aralija konačno se počelo buditi. Jedva sam dočekala.
Bly sky dobrodošla!
Belice, Floramye ti je odgovorila. A ova zadnja biljčica je Aeschinantus ( i ja sam je morala dati na identifikaciju :)
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno KARMEN!! |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Karmen, sve vam je jako lijepo, ali kada vidim hortenzije u tako raskošnom cvatu postajem nesretna. Prekrasna je |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Budi se proljeće....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Mene su očarale čuvarkuće u posudi od hipertufe!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Drage moje posjetiteljice drago mi je da vam se sviđa moj vrt, svatko od nas uvijek može pronaći nešto što voli bilo od cvijeća ili nekih detalja. Bucka123 hortenzija je jako stara i ovo proljeće baš kada su krenuli pupovi i kada sam ju orezala, pao je snijeg. Sada mi malo tuguje. Jučer sam ju slikala pa ću pokazati da vidite kako sporo napreduje.
|
|
![]() |
|
Evo najnovijih slika ali prije toga vam ipak moram reći kako je naša lijepa, dobra, bijela ljubimica, nažalost, uginila. Toliko smo svi u kući tužni i toliko nam nedostaje da još uvijek svako malo zaplačemo. Na slikama je naša susjedica malamutica koja nas tješi svojim prisustvom.
Ovo desno sam malo proširila postojeću gredicu.
|
|
![]() |
|
Evo, da vidite kako mi kunja hortenzija nikako da olista a i magnolija nema baš puno cvjetova. Hortenziju sam baš orezala prije snijega ali ne bi joj to trebalo smetati. Možda ju je ipak mraz malo dohvatio. Nadam se oporavku.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Baš mi je žao tvog psa jer bio je divan, al tako to valjda mora biti.
Gledam ove tvoje zadnje slike na kojim si pokazala cijelo dvorište i oduševljena sam. Takvih slika bi trebalo biti više kod svih nas. Krasno, skladno i uredno ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Hvala ti Glikice.
Trudim se oko vrta jer volimo biti u njemu a i uživam u čeprkanju i presađivanju. Ne bude uvijek kako bi željela ali nagodinu se neke stvari daju ispraviti, zar ne
![]() |
|
![]() |
|
Prunus
Dukati
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno ti je sve, baš sam htjela pitati kakav ti je ono grmić roza tamo, a ti ga sada približila, ovo gdje piše prunus, jel se tako zove? Nisam nikada čula.
|
|
Lipik
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |