Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - more - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

more - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 29>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:08
Imam Sonyja DCS-W200 s kojim sam dosta zadovoljna... Nije profesionalni, ali za moje (trenutne) potrebe je ok... Htjela sam kupiti "pravi" prije par godina, ali onda sam vidjela da tu ima objektiva, leća i tako tih komplikacija pa sam odustala jer mi se to sve skupa činilo skupo ukoliko se doista ne želim posvetiti tome... E, a sad sam otkrila da Photoshop može "nadoknaditi" većinu tih leća i objektiva, treba samo imati dobru početnu fotku i mogućnosti su bezbrojne (kao što si i sama sigurno vidjela)... Kad već radiš nešto (nakit i sl.) mislim da je važno to i lijepo prezentirati, inače bi bilo šteta truda! Wink
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:25
mislim da nije važno kakav fotoaparat imaš. mislim da je važno kako fotografiraš. i sa malim fotoaparatima se mogu napravit lipe slike. ja sam sa svojim sony w-50 toliko toga slikala. netko mi je taj digitalac lipo zalio, bio je na popravcima i gubila sam svaku nadu da će ikad više radit. zato sam dobila w-150 od svojih (dok je stari bio na popravku). ok je, al ne slikaje tako dobro makro ko stari digitalac. srića je da stari digitalac ipak radi. koliko će još trajat, ne znam. bitno mi je da i dalje mogu s njim slikavat ko prije.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:30
Mislim da bismo trebale otvoriti novi topic... LOL Istina, bitno je kako slikaš, ali sam skužila da je svijetlo jaaaako bitno! Više ništa ne slikam navečer, samo pod danjim svijetlom i bez blica svakako... Ima tu puno fora, treba znati najosnovnije, a ja to idem metodom pokušaj - pogreška! Za slikanje nakita sam vidjela da ekipa koristi light tents, improvizirane dakako... Rezultati su jako dobri, a svodi se baš na osvijetljenje koje nije direktno... 
Moj blog

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:36
da, topic o digitalcima LOL 
svjetlo je itekako bitno. ako trebam slikat neki rad, navečer slikajem samo ako se baš ne mogu strpit Big%20smile inače, nastojim neki rad slikavat po danu.
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 10:43
Bravo za brata!!
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 12:34
predivno prstenje...vec se vidim s jednim takvim na ruci ;-)
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 13:26
Da vas malo prekinem u temi o fotićima.....more meni se jaaako sviđa onaj drugi prsten!!!
Za njega sam zainteresirana, ali me nešto drugo zanima....

Kako tvoj brat određuje veličine pojedina prstena???
I da to je sve srebro???

Ah da skoro zaboravih zašto sam došla....ti u potpunosti opravdavaš svoj nick.

Sve mi je lijepo, ali od tebe su mi najljepši morski motivi!!!
Ovaj tanjur ti je tako jednostavan, lijep i prozračan...
Bravo!!!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 15:08
proljeće, prvo da se zahvalim na pohvalama. drago mi je da ti se sviđaju morski motivi. moram priznat da sam i sama zadovoljna sa tanjurićem, a i mami se strašno svidio.

što se tiče srebrnog nakita... sve što je brat napravio sve je rađeno od srebra.
kako određuje veličinu prstenja... ima nešto što se zove spina. postoje u različitim oblicima kao npr. okrugle, oval, kvadrat, šesterokut, polumjesec (on ima okruglu i ovalnu)... postoje i spine za narukvice (koje on još nema) ovalne i okrugle. 
ne znam kako da objasnim kako to izgleda, al pokušat ću. budem jednom stavila i slike pa ćeš vidit. da pokušam ovako objasnit. npr. kist, za bojanje. onaj najobičniji što možemo kupit u knjižarama. na vrhu je uzak, a dolje je širi (ili zamisli neki uski stožac, bez onog šiljastog vrha, zamisli mali kružić na vrhu). tako slično spina izgleda. samo mi je šteta što na njoj ne pišu brojevi. al brat nekako to sam procijeni. jednostavno je "uhvatio" ruku, zna kako i što će. i naravno da mu sestrini prsti znaju koji put bit "modeli" ili mamini LOL  ispila srebra koliko treba, prisloni na tu spinu i lagano lupka malim čekićem po srebru, dok to ne "legne" na tu spinu. pa onda radi plamenik, pa lotanje, pa turpijanje... ma ima tu za pričat.
u svakom slučaju, postoje mjere za prstenje koje brat ima namjeru kupit i još dosta toga što mu je potrebno.

e sad. ne znam koliko sam dobro objasnila odnosno koliko sam zakomplicirala. al nadam se da si bar malo razumila o čemu se radi.
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 20:07
Wow za kavenu kutiju , po mjeri mi je..Wink
Brat-bravo za nakit, jako mi se dopada!
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 09:46
Originalno poslano od člana more more napisao:

proljeće, prvo da se zahvalim na pohvalama. drago mi je da ti se sviđaju morski motivi. moram priznat da sam i sama zadovoljna sa tanjurićem, a i mami se strašno svidio.

što se tiče srebrnog nakita... sve što je brat napravio sve je rađeno od srebra.
kako određuje veličinu prstenja... ima nešto što se zove spina. postoje u različitim oblicima kao npr. okrugle, oval, kvadrat, šesterokut, polumjesec (on ima okruglu i ovalnu)... postoje i spine za narukvice (koje on još nema) ovalne i okrugle. 
ne znam kako da objasnim kako to izgleda, al pokušat ću. budem jednom stavila i slike pa ćeš vidit. da pokušam ovako objasnit. npr. kist, za bojanje. onaj najobičniji što možemo kupit u knjižarama. na vrhu je uzak, a dolje je širi (ili zamisli neki uski stožac, bez onog šiljastog vrha, zamisli mali kružić na vrhu). tako slično spina izgleda. samo mi je šteta što na njoj ne pišu brojevi. al brat nekako to sam procijeni. jednostavno je "uhvatio" ruku, zna kako i što će. i naravno da mu sestrini prsti znaju koji put bit "modeli" ili mamini LOL  ispila srebra koliko treba, prisloni na tu spinu i lagano lupka malim čekićem po srebru, dok to ne "legne" na tu spinu. pa onda radi plamenik, pa lotanje, pa turpijanje... ma ima tu za pričat.
u svakom slučaju, postoje mjere za prstenje koje brat ima namjeru kupit i još dosta toga što mu je potrebno.

e sad. ne znam koliko sam dobro objasnila odnosno koliko sam zakomplicirala. al nadam se da si bar malo razumila o čemu se radi.

More moje kako si se potrudila da mi objasniš i hvala ti na tome....Sve mi je od prve jasno, to je u biti nešto kao što imaju zlatari. Pitala sam iz jednogo jedinog razloga, jer ako naručim kako će znati veličinu...
A ovi zadnji prsteni da li su več prodani ili se možemo dogovarati na pp??
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 12:33
more cirni na temu okupljanja forumasa,dogovara se kavica,pa ako imas volje i zelje,bilo bi supersmile79
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 13:45
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Originalno poslano od člana more more napisao:

More moje kako si se potrudila da mi objasniš i hvala ti na tome....Sve mi je od prve jasno, to je u biti nešto kao što imaju zlatari. Pitala sam iz jednogo jedinog razloga, jer ako naručim kako će znati veličinu...
A ovi zadnji prsteni da li su več prodani ili se možemo dogovarati na pp??

razumim zašto si pitala. i ja bih bila malo nesigurna što se veličine tiče. prstenje nije prodano. slobodno se javi na pp.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 13:56
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

more cirni na temu okupljanja forumasa,dogovara se kavica,pa ako imas volje i zelje,bilo bi supersmile79

idem sad povirit Smile
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 10:02
pohvale prvenstveno tebi...i meni je more naj motiv...niti ne znam šta bih izdvojila...ruke su ti zlatne ili morsko-slane smile72

zatim pohvale cijeloj obitelji...nakit obožavam!!!se može još negdje vidjeti bratovi radovi...nisam luda za prstenjem ali vidim da je i neki privjesak bio u igri...prelijepo!!!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 20:01
Ah,uopće ne znam kaj da pohvalim,sve je odlično,ali tanjur mi je poseban!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 09:53
okvirići su ti super ispali, na onome gdje si peglala ne vidim nikakvu brljotinu, a ovaj od das mase mi je prekrasna, dobro se onaj leptirić ukomponirao,meni je to izgledalokaonamjerno napravljen detalj (valjda zato što sam ja sklona takvom namjernom dodavanju detalja)... a zelena škrinjica mije sada dokazala dase ta salvetica može vrlolijepo iskoristiti. kada je ovako gledam pred sobom ne dojmi me se sama salveta baš previše, ali na ovoj tvojoj kutijici je potpuno oživjela...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 18:41
samo da vas obavijestim. fotografije bratovog nakita više neću stavljat ovdje. pod "razni hobi", otvorila sam novi topić pod naslovom "srebrni nakit - bratovi radovi", tako da ćete tamo moć vidit njegove nove radove a i bit će preglednije Smile
pozdrav svima!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:35
eto i mene, da ne ispadne da nisam ama baš ništa radila Smile
treba mi vaša pomoć. ovo sam radila prošli tjedan i "zapela" sam.

ne znam oću li ostavit ovako kako sad izgleda ili da malo dodam zelene boje. nisam još ništa lakirala.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:09
Ovo je baš simpa! Hm, za boju ne znam ni ja šta bih ti rekla.... Može poboljšati, a u istu ruku može i pokvariti... Možda samo malo zelene oko listova, da razbije ove tamnije tonove? Hmmmmm, biti ili ne biti? smile139
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 13:43
svakako malo ozeleniti...da malo oživi...djeluje mi malčice pretamno...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.