more - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 89101112 29> |
Korisnik | ||
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam Sonyja DCS-W200 s kojim sam dosta zadovoljna... Nije profesionalni, ali za moje (trenutne) potrebe je ok... Htjela sam kupiti "pravi" prije par godina, ali onda sam vidjela da tu ima objektiva, leća i tako tih komplikacija pa sam odustala jer mi se to sve skupa činilo skupo ukoliko se doista ne želim posvetiti tome... E, a sad sam otkrila da Photoshop može "nadoknaditi" većinu tih leća i objektiva, treba samo imati dobru početnu fotku i mogućnosti su bezbrojne (kao što si i sama sigurno vidjela)... Kad već radiš nešto (nakit i sl.) mislim da je važno to i lijepo prezentirati, inače bi bilo šteta truda!
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mislim da nije važno kakav fotoaparat imaš. mislim da je važno kako fotografiraš. i sa malim fotoaparatima se mogu napravit lipe slike. ja sam sa svojim sony w-50 toliko toga slikala. netko mi je taj digitalac lipo zalio, bio je na popravcima i gubila sam svaku nadu da će ikad više radit. zato sam dobila w-150 od svojih (dok je stari bio na popravku). ok je, al ne slikaje tako dobro makro ko stari digitalac. srića je da stari digitalac ipak radi. koliko će još trajat, ne znam. bitno mi je da i dalje mogu s njim slikavat ko prije.
|
||
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mislim da bismo trebale otvoriti novi topic... Istina, bitno je kako slikaš, ali sam skužila da je svijetlo jaaaako bitno! Više ništa ne slikam navečer, samo pod danjim svijetlom i bez blica svakako... Ima tu puno fora, treba znati najosnovnije, a ja to idem metodom pokušaj - pogreška! Za slikanje nakita sam vidjela da ekipa koristi light tents, improvizirane dakako... Rezultati su jako dobri, a svodi se baš na osvijetljenje koje nije direktno...
|
||
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da, topic o digitalcima
svjetlo je itekako bitno. ako trebam slikat neki rad, navečer slikajem samo ako se baš ne mogu strpit inače, nastojim neki rad slikavat po danu.
|
||
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo za brata!!
|
||
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predivno prstenje...vec se vidim s jednim takvim na ruci ;-)
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da vas malo prekinem u temi o fotićima.....more meni se jaaako sviđa onaj drugi prsten!!!
Za njega sam zainteresirana, ali me nešto drugo zanima....
Kako tvoj brat određuje veličine pojedina prstena???
I da to je sve srebro???
Ah da skoro zaboravih zašto sam došla....ti u potpunosti opravdavaš svoj nick.
Sve mi je lijepo, ali od tebe su mi najljepši morski motivi!!!
Ovaj tanjur ti je tako jednostavan, lijep i prozračan...
Bravo!!!
|
||
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
proljeće, prvo da se zahvalim na pohvalama. drago mi je da ti se sviđaju morski motivi. moram priznat da sam i sama zadovoljna sa tanjurićem, a i mami se strašno svidio.
što se tiče srebrnog nakita... sve što je brat napravio sve je rađeno od srebra.
kako određuje veličinu prstenja... ima nešto što se zove spina. postoje u različitim oblicima kao npr. okrugle, oval, kvadrat, šesterokut, polumjesec (on ima okruglu i ovalnu)... postoje i spine za narukvice (koje on još nema) ovalne i okrugle.
ne znam kako da objasnim kako to izgleda, al pokušat ću. budem jednom stavila i slike pa ćeš vidit. da pokušam ovako objasnit. npr. kist, za bojanje. onaj najobičniji što možemo kupit u knjižarama. na vrhu je uzak, a dolje je širi (ili zamisli neki uski stožac, bez onog šiljastog vrha, zamisli mali kružić na vrhu). tako slično spina izgleda. samo mi je šteta što na njoj ne pišu brojevi. al brat nekako to sam procijeni. jednostavno je "uhvatio" ruku, zna kako i što će. i naravno da mu sestrini prsti znaju koji put bit "modeli" ili mamini ispila srebra koliko treba, prisloni na tu spinu i lagano lupka malim čekićem po srebru, dok to ne "legne" na tu spinu. pa onda radi plamenik, pa lotanje, pa turpijanje... ma ima tu za pričat.
u svakom slučaju, postoje mjere za prstenje koje brat ima namjeru kupit i još dosta toga što mu je potrebno.
e sad. ne znam koliko sam dobro objasnila odnosno koliko sam zakomplicirala. al nadam se da si bar malo razumila o čemu se radi.
|
||
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Wow za kavenu kutiju , po mjeri mi je..
Brat-bravo za nakit, jako mi se dopada!
|
||
Bolje biti vjetar nego list!
|
||
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
More moje kako si se potrudila da mi objasniš i hvala ti na tome....Sve mi je od prve jasno, to je u biti nešto kao što imaju zlatari. Pitala sam iz jednogo jedinog razloga, jer ako naručim kako će znati veličinu...
A ovi zadnji prsteni da li su več prodani ili se možemo dogovarati na pp??
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
more cirni na temu okupljanja forumasa,dogovara se kavica,pa ako imas volje i zelje,bilo bi super
|
||
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
razumim zašto si pitala. i ja bih bila malo nesigurna što se veličine tiče. prstenje nije prodano. slobodno se javi na pp.
|
||
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
idem sad povirit
|
||
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pohvale prvenstveno tebi...i meni je more naj motiv...niti ne znam šta bih izdvojila...ruke su ti zlatne ili morsko-slane
zatim pohvale cijeloj obitelji...nakit obožavam!!!se može još negdje vidjeti bratovi radovi...nisam luda za prstenjem ali vidim da je i neki privjesak bio u igri...prelijepo!!!
|
||
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ah,uopće ne znam kaj da pohvalim,sve je odlično,ali tanjur mi je poseban!
|
||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
okvirići su ti super ispali, na onome gdje si peglala ne vidim nikakvu brljotinu, a ovaj od das mase mi je prekrasna, dobro se onaj leptirić ukomponirao,meni je to izgledalokaonamjerno napravljen detalj (valjda zato što sam ja sklona takvom namjernom dodavanju detalja)... a zelena škrinjica mije sada dokazala dase ta salvetica može vrlolijepo iskoristiti. kada je ovako gledam pred sobom ne dojmi me se sama salveta baš previše, ali na ovoj tvojoj kutijici je potpuno oživjela...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
samo da vas obavijestim. fotografije bratovog nakita više neću stavljat ovdje. pod "razni hobi", otvorila sam novi topić pod naslovom "srebrni nakit - bratovi radovi", tako da ćete tamo moć vidit njegove nove radove a i bit će preglednije
pozdrav svima!
|
||
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
eto i mene, da ne ispadne da nisam ama baš ništa radila
treba mi vaša pomoć. ovo sam radila prošli tjedan i "zapela" sam.
ne znam oću li ostavit ovako kako sad izgleda ili da malo dodam zelene boje. nisam još ništa lakirala.
|
||
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo je baš simpa! Hm, za boju ne znam ni ja šta bih ti rekla.... Može poboljšati, a u istu ruku može i pokvariti... Možda samo malo zelene oko listova, da razbije ove tamnije tonove? Hmmmmm, biti ili ne biti?
|
||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svakako malo ozeleniti...da malo oživi...djeluje mi malčice pretamno...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
Odgovori | Stranica <1 89101112 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |