piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 33> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlična je! gdje si kupila škrinjicu?
|
|
![]() |
|
Škrinjice sam ti našla kod nas u trgocentru,koštaju 20 kuna,do sad ih nisu imali.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako su ti lijepo ispale
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
20kn..?? pa to je badava , a koje dimenzije?? |
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
Nisu ti velike,dužina je 13,širina 10,i visina je mislim10.
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno, obožavam škrinjice,a još ih uvijek nisam počela raditi
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i ja obozavam skrinjice,a ove tvoje su preprekrasne
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš su ti slatke škrinjice.
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i ja obožavam škrinjice, ali nikako da se upustim u avanturu sa njima, a do tada ću se diviti tvojima...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme piramida...prvo ću reći da mi je drago što si kod mene dobila inspiraciju za teglice...
A kod tebe se vidi takav napredak da sam se oduševila!!!
Kutije, ram, škrinjice, a tek onaj ormarić...ludilo...
Ako si slučajno budeš išla kupovati još ovih škrinjica, molim te da me planiraš za jednu.
![]() |
|
![]() |
|
Može,čim budem išla,uzmem ti
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš su ti slatke obje škrinjice!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Cure trebam pomoć,nalijepila sam na jedan stakleni tanjur salvetu preko cijelog tanjura sa donje strane.Donju stranu sam ofarbala sa bijelom bojom i sad se sa gornje strane vidi bijela boja.Kaj nisam uopće trebala farbat donju stranu ili sam trebala sa zelenom,jer je salveta zelenkasta?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo ja ti mogu pokušati dati odgovor...
Ako ti bijela boja probija na staklo onda ti ljepilo na salveti vjerojatno nije bilo suho. Znači trebala si pričekati da se ljepilo i salveta osuše i tek onda nanositi bijelu boju... Mislim da bi ti bilo najbolje da opereš tanjur i ponoviš postupak....
Sretno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |