Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mamin grunt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mamin grunt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 38>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 14:18
Mama, ja isto mislila da taj luk za Uskrs ima samo kod nas u primorju, da kod vas ne uspije, a sad vidim trik-sisteme i ima luka svagdje. ma draga zaista me iznenađuješ.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 14:39
To je bilo dok sam bila u zagrebu- kištra. A sad sve u vrt- a preko zime pod brajde- zaklonjeno fino i uspijeva- sad mi se pomiješao mladi luk i narcise- moram vam poslikatiLOLLOLLOLLOLLOL
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 19:23
Dar od Tropija i supruge
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 19:24
Darovi od Hoye
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 19:29
Iznenađenje od susjede 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 19:33
Dakle ovo je famozna čičoka- ja već pojela trećinu LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:46
Poslikala sam da vidite na šta mi sliči okućnica. Ovuda bi ja trebala proći do dvorišnog kompostišta pa malo pogleda na stražnju terasu
ovo gledam s vrta
ovo mi je pogled kroz spavaču sobu
A ako pažljivo pogledate ima i s druge strane potoka
Umjesto prirodnog potoka oni rade umjetni kanal Angry
I naravno niš njih ne ferma da li je nešto privatno ili nije, kako izgleda poslije njih, kako će se to sanirati- ništa. A u potoku je bilo šaša, raznog bilja, žabica, divljih patkica, svega- sad više nema ničegaCryCryCryCry
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:48
A posebno sam poludila jer mjesto gdje sam ja uzgajala radič- sad izgleda ovako
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:49
Novi izgled klijališta- prozori su maknuti- ne želim riskirati da mi se dijete poreže kao što je neki dan malo falilo
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:51
Gredica zelena salata/rotkvica
POstojeća gredica s lukom je poslata gredica luk/rotkvica/z. salata.
Naravno da se može primjetiti da su mi luk i salata jako važni- jedemo ih u abnormalnim kolićinama.Wink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:53
Nova gredica grašak/luk
Ovogodišnji peršin- preseljen s lokacije klijalište na gredicu
Berba prošlogodišnjeg peršina je izgledala ovako
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:56
Ovo je moja druga vočkica - nektarina
A na ovaj način ja obilježavam gredice
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:57
Čičoke br. 1 su zauzele svoju poziciju
Ostale na druge lokacijeWink
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 18:58
I iako cijeli dan u pokretu, od napravljenog se vidi jako jako malo CryCryCry
 I iz toga možemo zaključiti- još dugo dugo bum ja po vrtu puzalaLOL
Sutra ako neće biti kiše, moram na vrt odnijeti sijena na ove gredice što sam napravila
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 19:22
Mamaa imaš li ti kopačicu ili ...
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 19:39
hehe dobro pitanje. Dakle ja sam je kupila, platila, ali je nemam- moj otac si ju je prisvojio- kao i hrpu drugih stvari posebno alata- a ja sam konačno prošle godine podvukla crtu- nek ti ostane ja nebum propala (računam da njemu ipak više treba- a najviše mi žao mame koja bi sve morala sama kopati)- ali ja više ne idem glumiti slugana nikome- primam se posla oko svoje kuće.Smile I eto tak ti ja nju imam ali nemam- za slijedeću godinu će biti druga- idem redom jedno po jednoWink

Zato ti ja sve lijepo fino po starinski- štihaća, motika, grablje - i ne opadne mi kruna s glave a sretna sam jer mi niko ne kvoca i radim kad hoću i kak hoću- i šta je najvažnije nisam tampon zona između oca (usudim se reči bezobraznog) i muža (koji je u tim stvarima u pravu).
Lepo fino polako i budem stigla....svaki put nešto
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 19:57
Znam da moraš prevrtati kad imaš travu, ali ja već dvije godine ne prevrćem zemlju i spasila sam se.
Radim po istoj recepturi kao i SilveK. Manje sam umorna i bolje mi rodi.

Već sam mjesec dana sama vani. Nitko od susjeda još ništa ne radi i isto prežive. Kad bi barem mogla biti drugačija ...
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 20:16
Ja baš u drugom prozoru čitam Silvekine trikove- šta ćeš pretvori me ovaj forum u lopužu- kradem ideje.
Moram nešto smisliti jer okapanje ne dolazi u obzir
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 19:41
Ideja za obilježavanje gredica ti je super, svaka čast smile57
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2009 u 19:46
to mi je prvo palo napamet- u kući uvijek ima štapića za ražnjiće, selojtep je uvijek pri ruci- i izdrži me cijelu sezonuWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.