Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahhhh, kako romantično! To je bila misao vodilja...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
suuuper ti je ovo ispalo! baš mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlično, savršeno.!!!!!!!!!!!!!!!Još složeno sa svijećama, bravo, kod mene bi se reklo , imaš mota.....
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
prekrasno uređuješ stvari koje bi dugi davno odbacili, poseban podložak za ružu i dvije čaše ... mjesečina...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovaj vikend sam bila na regeneraciji van Zagreba pa sam uspjela nagovoriti mamu da poslikam njene radove... Nisu decoupage ovaj put, već nakit s obzirom da i to često radimo... Ima pomalo od svega, možda nekome da ideju - ipak dolazi lijepo vrijeme!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
mami ide jako lijepo,bravo!!!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Bravo mama!!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Moj favorit je ogrlica sa slonićem.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Isuseeee kako lijepi nakit!!!
A ja u subotu kupila jednu ogrlicu i naušnice....da si prije pokazala.....
|
|
![]() |
|
Ovo je ionako mamina "osobna" kolekcija, ne radi(mo) za prodaju - samo za poklone!
![]() |
|
![]() |
|
Evo još jednog vikend uratka... Kupila sam košaru za ručnike jer ih nemam gdje držati u kupaonici (ah, boljka u ovom stanu) ali mi se nije baš sve svidjelo na njoj pa smo ju mama i ja malo preuredile... Motiv hibiskusa je šablonica, zakačila sam se za tu tehniku, ali krasno je raditi s bojama za tkaninu, tako su dobre teksture!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovo je savršenstvo!!!
Imam jedno pitanje: da li si ti ikada u životu napravila ružan rad, ili recimo jesi li nešto morala popravljati???
Meni je ovo sve savršeno...
|
|
![]() |
|
šališ se, zar ne?! Pa naravno! Prala, brusila, prebojavala...ali sam se onda malo izmudrila pa dugo planiram i kombiniram, a tek onda lijepim i bojam! Nekad "greške" na radovima i ne kuže kao greške, već "to tako mora biti" i gotovo! A i ja sam ti ovak malo "picajzlasta" po prirodi tak da...
![]() |
|
![]() |
|
To sam si i mislila da si malo pi........
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
ti si jedna jako "bezobrazna" cura
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne, moram vas razočarati curke, mama je manga za mašinom i šiva sve od večernjih haljina do kaputa i ovakvih bedastoća koje joj uvalim! Nikako da dođem na red da i to naučim...al' budem! Ne se ljutiti na mene!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |