Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja mala radionica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja mala radionica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 891011>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 16:23
nada pogledah ti radove i mogu ti samo rec da sam odusevljena,motivi su ti prekrasni..i dobrodoslicu ti zelim,naravno..smile141smile99
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 09:44
Opa, svakim danom sve više umjetnica, bravo nada..........Tanjuri su prekrasni.

smile75

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 09:25
Imaš pp
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 08:54
Hvala hippy. I ja tebi plješćem, doista su me tvoji radovi oduševili pa čak bih rekla i nadahnuli.smile55
Hvala svima na predivnim darovima i iskustvima koje ste podijelili ovdje
Mislim da puno toga možemo naučiti jedna od druge
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 08:31
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

sve ti je prekrasno, a taj tanjurić sa zlatnim rubom ko iz nekih davnih vremena porculanskih servisa

U potpunosti postpisujem Otok...sve je prekrasno...oduševljena sam tvojom izvedbom pittorica ...ali ovaj tanjurić sa zlatnim rubom je zaista predivan
...Svaka časta
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 08:18
Hvala Otok i tvoji su radovi predivni. A u taj tanjur/ukrasnu zdjelu sam se zaljubila dok je još bila čisto staklo, ali na žalost nema više takvog oblika bila je samo jedan. Odmah sam znala kako će izgledatismile159
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 08:13
sve ti je prekrasno, a taj tanjurić sa zlatnim rubom ko iz nekih davnih vremena porculanskih servisa
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 08:02
Hvala još jednom na dobrodošlici. Žao mi je što nisam slikala sve radove, posebno one Božićne bilo je baš meni lijepih. Ali evo počela sam, a kako se čim dođem s posla zatvorim u svoju umjetničku sobicu bit će toga još(osim ako me se muž ne odrekne)
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 07:52
Nadička dobro došla, radovi su ti zaista lijepi, pravi si maestro, vidi se da imaš iskustva i ukusa!
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 07:19
dobro došla. .pa radovi su ti prekrasni. .smile71
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 06:52
dobro nam došla, radovi su ti prekrasni i vidi se da nisi početnik. Nastavi tako dalje        
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 00:24
ma što da ti kažem; sve je prekrasno, ali prvi tanjur mi je smile93
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:31
Dobro nam došlasmile78
I havala što si si nam pokazala svoje prekrasne radovesmile94
meni je super u životu
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:18
U Pevcu ih ima i cijena im je oko 54 kn
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:17
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:17
Evo i večerašnjeg uratka, nova kutijica
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:10
Di nabavljaš ove kovčege??(vidi mene,odmah 100pitanjasmile42)
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:09
Zadnji tanjur je rižin papir s uzorkom, prije toga sam napravila rubove. Nakon motiva poigrala sam se pittoricom i kad se osušilo sve ofarbala bijelom bojom

Hvala na dobrodošlici i pozitivnim reakcijama
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:08
super su ti radovi!!! mrak!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2009 u 23:02
prekrasno!!!!!!!!!!!!!!Daj mi reci,kak si ovaj zadnji tanjur napravila? To si stavila salvetu,prebojala i drugu salvetu??Fenomenalan je!I ona kutija sa crvenim ružama jesmile227
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 891011>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.