bubamara - novi radovi |
Odgovori | Stranica <1 89101112 22> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubamara ovo je prelijepo.Nekako mi izgleda jednostavno a pri tom posebno... Dobar odabir salvete... bravo..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to moram zahvaliti spring koja mi ju je dala..hvala ti
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
komodica ti je zgodnička
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo cijela moja proizvodnja.....imam i smeđe no zaboravila slikat...a jedan zeleni mi mama maznula...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Magnetići su ti stvarno fora, najviše mi se sviđa zelena boja, morat ću i ja smisliti što s njom napraviti. Može li ta boja na drvo ili mora biti predmet reljefni?
Na platnima sam uočila neki novi krakle, vjerojatno ste već pisale o njemu no nisamuočila a možda zbog pomanjkanja antisklerina nisam zapamtila. Budi slatkica pa mi malo objasni što si to i kako radila ili mi "pokaži prstom gdje o tome piše", pusa
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna komoda! Koje su dimenzije? I ovi dvobojni medaljoni su
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj moj krakle ti je od marabua iz chemaca....krakle medium...a što se tiče ove boje, mora biti reljefni jer kad je ravna ploha razmazivanjem se ne dogodi ništa...i usput samo zelena i ljubićasta budu stvarno zlatne kako piše, danas kupila plavu i kad se razmaže ne dogodi se velika promjena, zlatna se ne vidi...isto je i sasvijetlo plavo srebrnom...gotovo nema razlike nakon brisanja....
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pohvalama cure...
monna komoda je dimenzija visina 30 x 17,5 x 14 cm, a ako misliš na ovu veliku s 9 ladica onda su dimenzije 36 x 26 x 25 (visina) cm.... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tenks shashice, vidiš meni su ljubičasti najbolji jer najviše do izražaja dolazi i ljubičasta i zlatna....znači tebi nosim zelene, dobro da znam....reci mi kaj je TM po horoskopu??
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buba, ja sam ti horoskopske znakove svima bila stavila na Božićne poklone, nije bilo imena kao obično nego su im horoskopski znakovi govorili čije je što...svima se svidjela ideja...
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pročitala sam to negdje, super ideja, slažem se, al sam na ove polijepila magnete....imam još bar 40 komada bijelih, koje nisam farbala, neka stoje, poslužit će sigurno...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaj je to??
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mijauuuuuuuu
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaa, lav..... he he baš sam plava........
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga, komoda je prekrasna ;)
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma koja komoda?? svi spominju komodu...jel tomisliš s prethodne str??
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaj da ti velim, ladicarka je predivnaaaaaaaaaaaaa, magneti supeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |