Rose - nakit |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala primavera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Rose super, super
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
drage moje hvala vam puno sto me posjećujete,vasi postovi su mi pravi poticaj za dalje. svima saljem velike
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Rose radovi su ti predobri,malo sam prekopala po cijeloj tvojojgaleriji i oduševila sam se,bit ću ti čest gost!posebno su mi se svidjeli oni medaljoni sa žicom koji su ti zadali problema ali su zato ludilo!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divna narukvica
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam slavice i prila
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti. ponovo sam slikala ovu narukvicu,sad je gotova,uz nju idu i naušnice koje su rađene za orijentalni swap.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
bartolino ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
hah evo i mene...ali neću ni ja puno komentirati....
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nakit ti je fantastican i stvarno imas maste...jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A ja smijem-mislim komentirati! Radovi su ti super,jako lijepo izvedeno i vrlo maštovito
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
preslatke naušnice!sretan tko ih dobije
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Rose, prekrasan nakit, bravo!!!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
rose prekrasan ti je ovaj kompletic
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kako sam ja ovo preskočila?! Swapić je fenomenalan - totalno moj đir! Moraš se pohvaliti i što si dobila, zar ne?
![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala vam na posjeti.
![]() ima nakita još,ima noviteta al nisam ga bas voljna slikat,sad sam u nekoj bezvoljnoj fazi..... i puna problema pa vas ne zelim i sa tim zamarat...... izzy,dobila sam jednog prekrasnog slonića i naušnice u crvenoj boji. |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasan nakit
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dorina,biljana hvala vam od sveg srca na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
evo malo novih radova jedan rozo-bjeli kompletić sa krakle perlama
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |