Krasula - Crassula |
Odgovori | Stranica <1 89101112 84> |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
De stvarno,kolko je stara
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, zaboravila sam napisati za starost. Ima oko 15 godina.
A ovo je ona druga o kojoj sam vam pričala. Ona ima oko 8 godina, visina joj je nekih 25 cm, a promjer debla oko 7 cm. Namjerno sam fotkala da se vidi kako i u mirovanju i usprkos niskoj temp. na kojoj je držim bez kapi vode pokušava istjerati grančicu na deblu. Naravno, tu grančicu ću svakako u proljeće odstraniti. One kružne "flekice" po deblu koje ima su ožiljci od potjeranih i odstranjenih pelcera.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jedne petnaestgodišnjakinje:
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Hoya, pa ova je čudesna, morat ću svojoj dati malo "hormona za rast", a i meni bi dobro došao.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Negdje sam čitala da ju treba staviti sa desne strane ulaza u stan. Ja stavila pa je malo klonula. Bila je gušća i mesnatijih listova.
Ali, mi je zovemo financijer i mora biti tamo gdje će imati efekta taj njen naziv.
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači treba čekati 15 godina da bude ovakva. Krasno.
|
|
život je more
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma neee, ja sam nju jednom tako prikratila da je bila u totalnom šoku. Mislila sam - odeee.
Za par godina mi je bila ovakva.
|
|
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..za ovo nisam cula prije..moja je na ljievoj strani..hm, morat ci je premjestati .. a inace,moram je ponovo slikati..moja ima 6 godina! |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja crassula stoji sa desne strane ulaza u stan,odnosno kuću.I mogu ti reći da je ogromna.Ima slika tu negdje.
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kažu da je odraz . Ne vjerujem, ali je fora.
|
|
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LJUDI,MOJOJ OTPALI SKORO SVI STARI LISTOVI,A I NOVI POČELI OTPADAT,VI MI REKLI DA JE TO NORMALNO I DA SE NE BRINEM,ALI JA SE IPAK BRINEM
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ti listovi otpadaju i sa zelenog dijela na vrhovima stabiljke onda imaš problem...
a sad je pitanje dali ti se listovi smežuraju i suše pa opadnu-to je normalno ako ti žute-ili samo malo posvijetle i kad ih stisneš prstom su kao gumeni i izlazi kao gel-previše vode, zna odbacivati i sasvim zdrave listove ako ima previše vode... a sada kao sada krasulama je jako teško razdoblje jer nema sunca koje one jako vole |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nit trule,nit se suše ništa samo otpadaju.bila je puna liššča a vidi sad,jel to dovoljno listova da preživi
[URL=http://imageshack.us]
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ima dovoljno listova da preživi
samo je drži na prozoru da dobije što moguće više sunca/svijetla! |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A,da ju zalijem još koji puta ove zime ili...
|
|
Brbe
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja u prosjeku svoje krasule zalijem jedanput na mjesec....
zaljevam ih tako da nalijem vodu u tanjurić i to je to.... isto tako postupam sa aloicama, agavama i nolinom... |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam tako pa nemože joj onda bit previše vode.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pogledajte ovu, ogromnu, punu cvijeća, slika sa neta
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Odgovori | Stranica <1 89101112 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |