Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krasula - Crassula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krasula - Crassula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 84>
Korisnik
Poruka
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:09
De stvarno,kolko je stara
smile162
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kika View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 969
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:18
Uh, zaboravila sam napisati za starost. Embarrassed Ima oko 15 godina.

A ovo je ona druga o kojoj sam vam pričala. Ona ima oko 8 godina, visina joj je nekih 25 cm, a promjer debla oko 7 cm. Namjerno sam fotkala da se vidi kako i u mirovanju i usprkos niskoj temp. na kojoj je držim bez kapi vode pokušava istjerati grančicu na deblu. Naravno, tu grančicu ću svakako u proljeće odstraniti. One kružne "flekice" po deblu koje ima su ožiljci od potjeranih i odstranjenih pelcera.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 20:07
Evo još jedne petnaestgodišnjakinje:

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 20:11
Ajme Hoya, pa ova je čudesna, morat ću svojoj dati malo "hormona za rast", a i meni bi dobro došao.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 20:26
smile141hoya
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2009 u 20:44
Negdje sam čitala da ju treba staviti sa desne strane ulaza u stan. Ja stavila pa je malo klonula. Bila je gušća i mesnatijih listova.
Ali, mi je zovemo financijer i mora biti tamo gdje će imati efekta taj njen naziv.smile96
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 09:43
Znači treba čekati 15 godina da bude ovakva. Krasno.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 10:43
Ma neee, ja sam nju jednom tako prikratila da je bila u totalnom šoku. Mislila sam - odeee.
Za par godina mi je bila ovakva. 
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:01
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Negdje sam čitala da ju treba staviti sa desne strane ulaza u stan. Ja stavila pa je malo klonula. Bila je gušća i mesnatijih listova.
Ali, mi je zovemo financijer i mora biti tamo gdje će imati efekta taj njen naziv.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot15.gif" height="44" width="60" align="absmiddle" alt="smile96" />

..za ovo nisam cula prije..moja je na ljievoj strani..hm, morat ci je premjestati .. a inace,moram je ponovo slikati..moja ima 6 godina!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:33
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ali, mi je zovemo financijer i mora biti tamo gdje će imati efekta taj njen naziv.smile96
Moja crassula stoji sa desne strane ulaza u stan,odnosno kuću.I mogu ti reći da je ogromna.Ima slika tu negdje.
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2009 u 21:37
Da li je to slučajnost ili....  

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 16:14
Kažu da je odraz smile216. Ne vjerujem, ali je fora.
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 09:56
LJUDI,MOJOJ OTPALI SKORO SVI STARI LISTOVI,A I NOVI POČELI OTPADAT,VI MI  REKLI DA JE TO NORMALNO I DA SE NE BRINEM,ALI JA SE IPAK BRINEMsmile85
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 11:46
ako ti listovi otpadaju i sa zelenog dijela na vrhovima stabiljke onda imaš problem...
a sad je pitanje dali ti se listovi smežuraju i suše pa opadnu-to je normalno
ako ti žute-ili samo malo posvijetle i kad ih stisneš prstom su kao gumeni i izlazi kao gel-previše vode, zna odbacivati i sasvim zdrave listove ako ima previše vode...
a sada kao sada krasulama je jako teško razdoblje jer nema sunca koje one jako voleUnhappy

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 12:17
nit trule,nit se suše ništa samo otpadaju.bila je puna liššča a vidi sad,jel to dovoljno listova da preživi
[URL=http://imageshack.us]
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 12:41
Da ima dovoljno listova da preživi
samo je drži na prozoru da dobije što moguće više sunca/svijetla!

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 12:43
A,da ju zalijem još koji puta ove zime ili...
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 13:36
Pa ja u prosjeku svoje krasule zalijem jedanput na mjesec....
zaljevam ih tako da nalijem vodu u tanjurić i to je to....
isto tako postupam sa aloicama, agavama i nolinom...
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 13:42
I ja sam tako pa nemože joj onda bit previše vode.Wacko
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2009 u 14:29
pogledajte ovu, ogromnu, punu cvijeća, slika sa neta

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 84>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.