moji kilometri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo, ali slatko zadovoljstvo!
A ono na pozadini je moderna umjetnost!!! ![]() Fuksije su prekrasne , posebno ona cigaršpic! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
A što bi tek bilo da imaš veliki stan sa 2-3 balkona
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konačno dugokosa, baš sam mislila stalno si s nama, pričaš komentiraš, hvališ, a mi tebi ništa. Sad vidim da i ti imaš svašta za pokazati. Baš mi je drago, sve ti je preslatko, ali ova bijela fuksija je fantazija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
na balkonu se već nađe više toga samo je zima problem kud sve smjestiti
samo prosim lijepo nemojte primjetit pozadinu ove slike ![]() ovogodišnje fuksije sam kupila ne znajuči im boje i sad sam oduševljena jedna rozasta ![]() ![]() cigarasta-natančasta ![]() i bijela sa neznatno rozim detaljičem ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
konačno da i ja predstavim svoja carstva,kako živim na dva mjesta Samobor i Moslavina odlučila sam staviti sve pod jedno jer sve je moje i svugdje imam nečega i svačega
za početak skromna kućna "idila" imam mali stan u potkrovlju pa mi i ne stane više biljaka ![]() ![]() malo jeseni ![]() ovo troje spašeno za siću dobro napreduje nadam se da će i dalje baš mi odgovara jer je u malim teglicama ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |