Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 69> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Je,je to je novost! od ove godine!!
Imam ti jedan komadić vrta recimo 3X2 i to uređujem trajnicama ali bit će i nekih ljetnica...
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Super, sad još više uživaš
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Da mi je doći pa malo uživati
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Otok nemaš pojma koliko uživam i koliko sam ponosna...uopće ne sumnjam da će biti jaaaako lijep vrt!!!
Niho još to nije za uživanje...bit će možda tek u svibnju, ali mene raduje da već sada mogu promatrati kako biljke rastu...
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
vjerujem da uživaš, ustavri znam kako ti je, pogotovo kada si rekla da kada si išla spavati si razmišljala o vrtu i sadnji----
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Mjenjaj naslov: terasa i vrtek. A vrt će biti
![]() |
||
![]() |
||
|
Iskreno rečeno i ja se nadam da će to biti jaaako lijepi vrt.Znam da ću mu se totalno posvetiti a nadam se da će mi cvijeće vratiti svojom raskoši...
Osim toga ovo je za mene jedno novo iskustvo...jedno je imati cvijeće na terasi a nešto sasvim drugo je imati cvijeće i na terasi i u vrtu...
Nadam se da ćete i vi sa mnom uživati!!!
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Mi već uživamo samim ti što ti toliko uživaš.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Veselim se zbog tebe i tvojih 6m2 i želim ti da te čim duže more slatke brige oko uređenja
![]() |
||
![]() |
||
|
Tija dao drago Bog da imam samo te brige!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ljudi moji je li to moguće???!!!
Ljubičasta lantana nikla, a posadila je prije dva tjedna!!!
![]() I gonferne se odlučile ugledati svjetlo dana...
![]() |
||
![]() |
||
|
Noćna frajla me svaki dan sve više oduševljava...
Posadiš je , nikne, raste, i cvate i miriše za poluditi...
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Ja bih voljela da smo svi bezbrižni u pravom smislu te riječi, ali ....
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Krenulo te vidim, a kako je lijepo počelo i sad traje baš si dobro rekla za noćne frajle i ja ih baš volim, iako mno kažu da ne.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ej jeli vi morate iz sjemena saditi da bi imali noćnu frajlu. Kod mene prezimi u zemlji
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Sve polako kreće.. Radujemo se proljeću kod proljeća
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |