Streptokarpela - Streptocarpella saxorum |
Odgovori | Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefice, prekrasna ti je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prezimila je i meni ali nije za izložbu osim jedne mlade iz reznice, ta bi mogla uspjeti, neću vam ju pokazati da ju ne ureknem
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da je ova zima pogodovala streptocapelama jer su i moje prezimile. Čak je i počela cvjetati na stubištu. Danas ide van pa ćemo vidjeti kako će se dalje ponašati.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Samo nemojte pretjerivati sa zalijevanjem , ne voli baš jako vodu.
Čim ima viška vode počinje kloniti i propada. |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam:
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nina, s razlogom, prekrasna je...
|
|
Marinak
Novo sjeme Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 39 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj prošlogodišnji streptocarpus i sramežljiv achimenes.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo!
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam postala ponosna vlasnica jedne!na prvi pogled i kupila je na Flori.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefice, pravi je monstrum - u pozitivnom smislu, naravno
moja/tvoja je manja, ali vrijednija, već ima cvjetove |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija,puna je pupova jer je zimovala u hladnijem nego bebica koja već uveliko cvijeta.
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefice, divne su! Moja malena grančica je teško preživjela dugi put do mene, mislila sam da je gotova, nisam je željela baciti i dobro da nisam, sad izgleda da se oporavlja, mala je i kržljava, ali zelena. Nadam se da će uspjeti.
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo cvjetići u društvu sa veronicom
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos rastem
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo dea, konačno tvoje slikice, sad ću te budno pratiti... Predivna je tvoja ljubičasta ljepotica i lijepo si je smjestila baš kako treba, u hlad.
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Bugice
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija,divna kombinacija.
Dea, i tvoja je super.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Odgovori | Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |