Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori | Stranica <1 89101112> |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orhideje koje su nas ostavile bez daha
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam sve detaljno pregledala...pa ovo je divno...hvala vam na prelepim reportazama ...sad kao da sam i ja bila sa vama /kamo lepe srece/...
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekasne slike, ponovo se prisjećamo sve ljepote
P.S. Mira imaš odgovor na pp. Tek sam sada otvorila, ali mislim da si se u medjuvremenu snašla. Sorry. |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bez riječi na ove slike!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ste se lijepo provele, puno ponovile i nama lijepo prezentirale ljepotu sajma
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo ambijent sa detaljima
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjednete i počastite se
Toliko od mene, noć prođe a rano se dižem
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MiraK fantastične slike si napravila,vidi se da ste uživale
|
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja sinoć mislila da je gotovo sa slikama. A jutros vidim: ima još!
E, pa cure, ja vam se divim. Ne znam kako ste kraj svog tog šarenila uspjele samo par komada izabrat. Ja bih vjerojatno bankrotirala da sam bila s vama! |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne slikice! Ponuda snova za nas cvjetoljupce.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa ne znam dal ima vremena... ti znas kad je Genova
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste odvojile svoje vrijeme slikajući svu ovu ljepotu da je podjelite s nama
Tako ste nas lijepo povele kroz ovaj sajam cvijeća kao da smo bile s vama
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hamara, bojim se da u Genovu neću moći, ali neka doći će i naša florijana, pa flora, pa Buzet, pa još neki planirani sajmovi - ima toga hrpa!
Miro bolje sam doživjela sajam preko tvojih slika, nego tamo uživo. Sada tek na slikama, koje su pravi katalog izložbe, vidim što sam još trebala i mogla kupiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad vidim ove slike pomislim da mi je bolje (i puno jeftinije) da nisam išla... Morala bih proglasiti osobni bankrot. Hvala vam na prelijepim slikama... |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj put moram i ja prokomentirati i složiti se sa Nataly
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MM mi je htio dati još novčića, a ja njemu kažem "neee, pa ja u stvari idem samo pogledati". Kakva glupača sam što bi sve još stiglo doma.......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tocno, Trisa, tamo se zapravo i ne vidi sve tako detaljno... ali nesto smo ipak upecale
|
|
Odgovori | Stranica <1 89101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |