Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 243> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je isto tako, ćak i jako veliko lišće prekrije cijele lojtrice, tako da se cvijetovi manje vide!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Triša ti baš imaš svega
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ljepo ti je sve! I moj slak je trć-bljuć. Još ni jedan cvijet nema! no nadam se da bu bar jedan do kraja godine!
Valjda je za njih ova godina nepovoljna! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I kod mene slak ima vise lisca nego cvetova,ipak nek se zeleni.Surfinije su ti super!Moja jedna jedina je otisla u vjecna lovista(pepelnica).Sta radis zimi s lantanom,ostaje u dvoristu ili je unosis u kucu?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prvi puta je imam ove godine, savjetovali su mi da je iz vrta premjestim u posudu, koja je pa recimo dosta velika 35 x 35, pa mislim da ću je ipak po zimi spremiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Cvijeće ti je baš lijepo. Malo se izmorilo u naglom proljetnom rastu, zastalo, skupilo snagu i sad će ponovo zablistati u punom sjaju. Ne brini za slak, njegovo vrijeme tek dolazi. On najintenzivnije cvjeta od kolovoza pa do mraza. Baš je neumoran penjač. Imam osjećaj da bi se doslovno vidjelo kako raste, kad bih gledao u njega jedno pola sata.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
trisa surfinije su ti prekrasne(obozavam to cvijece),ma sve ti je preljepo.
![]() jedna moja surfinija je bila poput one tvoje ljubicaste,prikratila sam ju na trecinu,i sad nakon 15 dana iman potpuno novu biljku,punu cvijetova i pupova.je da me srce bolilo dok sam otkidala postojece cvijetove,ali sad mi nije zao.toplo se nadam da bi se i tvoja preporodila,pa da probas,mozda... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša - paničariš a to radiš jer previše voliš svoje cvijeće...(što mi je opet jasno)
Ali iskreno ti kažem da ti je cvijeće super, a surfinije su ti zakon, ja ih obožavam i moje dosta dobro napreduju...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Triša, ova druga tura cvijeća ti je feeenoooomeeeenaaalnaaaa!
Tebe samo uhvati panika prez vreze!
![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Što jest, jest Proljeće i Bergenija su u pravu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma hvala vam svima. Cvijeće se malo oporavlja, a procvjetao mi je po treći put ove godine clematis "multi blu".
![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Joj draga Triša, clematis ti je savršen...najiskrenije, predivan je! Stvarno možeš biti ponosna!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Baš sam sretna što je to istina, i u pravu su. Jutros ima valjda 20 cvjetova. Pravi puta mi se otvorio bijeli - ma prekrasno.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Trisa prvo clematis ti je savrsen!Nameravam da kupim jos dva-tri,pa me interesuje kad ih je najbolje posaditi?
Taj beli i svetlo plavi slak je predivan,i moji su polako poceli da luduju,pogotovo onaj sto je posadjen kod fontane. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako je lijep ovaj svijetlo plavi
![]() |
|
![]() |
|
Noćne frajle cvjetaju i prekrasne su, a na jednoj koja je u potpunosti žuta procvjetao ovakav cvjetić
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Baš je prava frajla ta noćna frajla
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ova frajla je prekrasna! Bilježim se sa štovanjem za sjemenkice!
|
|
![]() |
|
Evo nakon jutrošnje akcije u dvorištu nešto staro, nešto novo:
Počele su cvjetati Lijepe kae, ali izgleda da će sve biti roze
![]() ![]() Točno iz djeteline izvirila pasiflora, neće joj to biti stalno mjesto, ali za sad je tu
![]() Uvijek zaboravim ime ovom sekulentu - no znam da ćete mi pomoć
![]() Kadificama u šupljim ciglama ništa i nitko ne može nauditi,
![]() ![]() Mislim da ovo zovemo kameni cvijet - jako otporan sekulent ako je?
![]() Verbene su se baš oporavile, nakon što me Proljeće savjetovala da ih s nečim pošpricam (s pitroidom).
![]() Sve hortenzije posađene u proljeće su jako bujne samo je jedna cvjetala, a sada sam dvije preselila u tegle - dosta velike i stavila na stepenice, jedna još uvijek cvjeta.
![]() Ukrasnu tikvicu sam zbog pepelnice morala maknuti, ali darovala mi je jednu tikvicu, vjerojatno neće biti trajna jer još nije vrijeme, no sad je tu.
![]() danas je slobodno nedjeljno jutro pa sam ga kako vidite iskoristila za druženje s mojim cvijećem i s vama.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ajd malo latinskog. Onaj zeleniji ti je Aeonium a onaj sivlji Graptopetalum.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |