Triša piše dnevnik |
Odgovori | Stranica 123 40> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 20:15 |
Jučer je kod mene počelo. Bio je prekrasan sunčan dan, pa je bila prilika da malo očistim dvorište. Bacila sam drvce bora od nove godine, malo pograbljala lišće i iznijela dva najlona smeća. Malo je premokro.
Poslije sam odlučila orezati ruže, jer već imaju pupove po 2 cm, pa je to kod mena vrijeme orezivanja. Uvijek u januaru-nekad u drugoj polovici.(kažu da treba za punog mjeseca ?!)
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je bilo ružno vrijeme, pa vani nije bilo moguće ništa raditi.
Zato sam oprala stari bocun od vina cca 10 l i sutra ću raditi vrt u boci.
Veselim se kupnji malih biljčica, a nešto i imam doma.
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros sam išla na plažu sakupiti malo sitnog šljunka za moj budući vrt u boci, te sam ga isprala i sad se suši na termici. Jedva čekam da ga složim.
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja navalila s tim vrtom u boci. Muž mi je izradio sav potreban alat i evo ga moj prvi vrt u boci.
|
|
RIJEKA
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepo... Jako mi se sviđa!!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čisti izazov, ali mislim da ga napravit može svatko, ali što će biti s njim, vidjet ćemo.
Jutros se dobro drži, a danas nemam baš što upisat u dnevnik, je je vrijeme jako ružno da još nisam izišla iz kuće.
Mislim popodne otići do Konzuma, tamo je jako dobro opremljena cvjetarna, pa si možda kupim nešto jaglaca, onako za dušu.
|
|
RIJEKA
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša preljepo cvijeće! Noline su preljepe (moram si nabavit jednu)
Vidim uspjela si slikice stavit! |
|
Per aspera ad astra.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam se vratila opet dnevniku. Imam neke sitnice za ispričat.
Kad je kćerka vidjela moj vrt u boci odmah mi je donijela dva prazna akvarija, te me zadužila da ih uredim.
Kupila sam neke male kaktuse, a nešto imam i doma
Za drugi sam mislila staviti nešto što imam doma, kao što je fitonija, kalateja, spatifil, paprat.
Sada me neće biti do utorka, pa će radovi mirovati.
|
|
RIJEKA
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da ćeš se naraditi u vikendici, ali ovo će biti odmor, a i gušt!
Svaka čast Triša!!! |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sinoć sam se vratila i ovdje mi u dvorištu sve pliva - kiša je sve tako natopila da će trebat dosta sunca da se zemlja osuši, ali kako od sutra najavljuju buru, biti će vremena da se nešto uredi.
Danas ću probat urediti terarija za kćerku, za koji sam kupila male kaktuse, pa vjerujem da će to uspjevati. Moram ići po malo šljunka za drenažu i kupiti zemlju za kaktuse i to je to.
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam stigla do sada upisati što sam radila. Dakle danas sam posadila 5 lukovica sunovrata ( u 5 zasebnih posuda, da ih mogu pratiti.
Otišla na plažu po šljunak i napravila kćerki vrt u akvariju-terarij
Oduševljena je, a prijateljica je kad je vidjela odmah dostavila narudžbu za sebe.
|
|
RIJEKA
|
Zvjezdana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW baš je super!!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša predivno je.Ja imam dva akvarija mala viška(takav četvrtasti i okrugli) no nikako početi tako nešto. Sve govorim,aj budem sutra....već godinu dana. E sad kad tvoj vidim,mislim da ću ipak početi(možda ne sutra ali prekosutra bi mogla)
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam, tako je jednostavno, a tako me veseli. Još ću napraviti jedan s običnim biljkama.
|
|
RIJEKA
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WoW
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DAN DESETI
Moj dnevnik ima danas deset dana. Ima puno toga za napisati.
Najprije kupljeno:
- kava kom 1 (ustvari ima više malih biljčica) u teglici smeđa zrnca kave
- afričke ljubičice kom 2 (plava i tamno roza)
- azaleja kom 1 (tamno roza)
- sjeme raznog cvijeća
- dracena ? (valjda je)
Posijala u male važiće
- prkos
- dalije
- neke plave zvjezdice
- cinije
- žuta pupavica
- noćne frajle
Uredila jedan vrtić u vrtu, ogradila ga kamenom i nasula zemlju.
Slike ću staviti sutra, jer je već bilo škuro.
|
|
RIJEKA
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti si stvarno vrijedna danas bila
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekoliko dana radila sam samo nešto oko cvijeća u kući, ali danas sam se uhvatila prosijavanja neke zemlje koja je ostala od iskopa podrum. Tu sam zemlju promješala sa humusom i obnovila, ustvari pripremila dva vrtića za proljetnu sadnju. Popravila sam malo gromaču (suhozid) koji sam isto sama napravila od kamenja kojeg po dvorištu ima i previše.
|
|
RIJEKA
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša. To skupljanje kamenja i mene čeka,nadam se sutra ako vrijeme posluži.Stvarno ga ima više nego korova.
|
|
Odgovori | Stranica 123 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |