lucy kupuje |
Odgovori |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 00:32 |
Kupujem lysimachiu(creeping jenny).
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ju ja, poslat ću ti za koji dan
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sto nisi rekla - mogu ti je I ja poslati, izmedu nas dvije hercegovke ima da nema da ti fali
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nasmijala si me Klaudija, ali meni je ipak neugodno. I jednoj i drugoj puno hvala, zarazile ste me s lysimachiu(creeping jenny), ne mogu joj odoljeti. Nadam se da i ja imam nešto što će se vama dvjema sviđati. Naći će se već nešto Nisa za "moj" kutak u tvojoj staroj kući. A i ti ćeš Klaudija odabrati nešto tako da te podsjeća na jednu Lucy koja te izgnjavila oko puzave jenny. Hvala vam puno objema.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |