Moja mala kolekcija |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Sabi
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Rujan 2013 u 17:52 |
Pozdrav svim cvjetoljupcima Toliko sam se našetala po vašim temama, prekrasno uređenim vrtovima i božanstvenom cvijeću da mi se sve vrti u glavi, srećom pa ne moram birati što mi se najviše sviđa. I tako gledajući svu tu ljepotu prirode i svu raznolikost koju imate, pomislim si kak bi to bilo kad bi se svi okupili i svak svoje donio na jednu veliku livadu...ljudi koja bi to bila izložba Pa eto odlučih i ja staviti koju svoju fotkicu, ma bi ja i prije, ali iskreno toliko sam lijena i netalentirana za skidanje,prebacivanje,smanjivanje fotki da sam stalno to odgađala E sad, zabavila sam se photobucketom, no nemojte mi zamjeriti ako fotke budu s brda s dola svakakve Također, ne znam jesam li u dobrom dijelu foruma, pa ako sam krivo vičite Ovakva je situacija kod nas.. imamo plac od oko 600m2, pa kad se oduzmu građevine, ne ostaje nam puno prostora, ali ipak trudimo se to što imamo urediti što bolje, kroz godine nakupilo se toga ivragu, ono što je fantastično u ovom hobiju što vrstama biljki nema kraja, uvijek se nađe nešto novo, uvijek se traga za nečim što nedostaje.. Naravno kao i svi cvjetoljupci stalno nešto radimo, kombiniramo, dizajniramo i nanašamo tegle s biljem ko mačka mlade, ali što se može to nam pričinjava veliku radost [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] [/URL] |
|
Sponzorirani linkovi | |
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajoj jesu ovo prevelike fotke?
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi fotke su odlične, veličinom, a još bolje sadržajem! Samo tako nastavi!
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još malo
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi,dobro nam došla sa svojim prekrasnim svačim nečim!
Drago mi je da si odlučila svoj komad raja podijeliti s nama.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo i ugodno za poćetaka dugo si se premišljala
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla Sabi i dugo se družila sa nama.Slike su ti krasne i želim i dalje uživati u njima.
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno, bude još fotkica, samo da ih smanjim
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi, dobro došla!
Drago mi je vidjeti još jedan lijepi vrt i krasne biljke. |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlica i od mene, predivne sličice i s nestrpljenjem čekam još, po ovome vidim da ću imati još jedn vrt za uživanje |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošlica i od mene,divan ti je vrt a i biljkice,radujem se što si nam se pridružila
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Sabi
Lijep ti je vrt s puno zanimljivih biljčica
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla! Jako lijep vrtek
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vodeni svijet krase potenderije,lopoči,cyperus,šaševi,vodoljub... ovo malo jezero služi kao spremnik za kišnicu i kad wok za ništa više ne služi, može i pod adama |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla!
Još jedan lijep vrt u kojem ću uživati! Posebno mi je interesantan ciglarnik na kat. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi, dobro nam došla
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ciglenik na kat?
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla Sabi, lijepi vrt imaš!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je sabi da si krenula s vrtom.nadam se da nećeš ponovo odustati već nas redovito uveseljavati svojim biljkama
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |