Mala varaždinska okućnica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Rujan 2013 u 22:14 |
Vlaktić , jesen stigla, a da li si ti stigla u svoj raj, ako jesi čekamo s nestrpljenjem nastavak, a ako si još uvijek na privremenom radu sretno
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretno, Vlatkich! Koje će to biti slike na jesen!
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Dragi moji cvjetoljupci, imam VELIKU NOVOST:
![]() ![]() Ali ja ću svejedno misliti na vas i pokušat se ogrepsi za koju minuticu pristupa internetu kod susjeda, pa ... možda vas iznenadim kojom sličicom(naravno plan je urediti i moju ninsku okućnicu
![]() Budite mi dobro, zdravo, cvjetno i nasmijano i ...tipkamo se dalje na jesen..
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uživancija
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sa kišom i bez nje tvoj je vrt u sjaju
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Da, draga MK, mislim da je napokon došlo vrijeme za vikend-kavu na terasi.. http://www.mojkvart.hr/Varazdin/vremenska-prognoza Za sada izgleda da će nam vrijeme biti naklonjeno
![]() i još naznake kaj se može cvjetnoga očekivati kod mene...u živo
i definitivni hit tjedna - ruže
Baš su lijepo počele, i onda su od kiše dobile neke točkice i ...izgubile su boju
![]() ![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ja bi na ovoj terasi uskoro mogla i kavicu popiti i uživati u ovom lijepom mladom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Joj ljudi, hvala vam , ali stvarno nema potrebe da me hvalite. Ja samo posadim/posijem i zalijevam i sve raste samo, pa onda uživam u biljčicama a i vi sa mnom preko sličica
![]() Današnji pogled na terasicu na ulazu
Dašak Nina u Varaždinu
Iza terase
Propupali kaktusi
U budućem kamenjaru
Napokon imam gdje objesiti viseće tegle
Na gredici, definitivni favoriti ovog tjedna
I dvije novosti od bakica s placa
kupljeno pod gerber, ali sve mi se čini da je to gaillardia
i preslatki mikroskopski mini klinčići
I još se jedna ružica sprema pokazati
|
|
Varaždin |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Bila si jako vrijedna i drago mi je da ti se trud isplatio. Amarilisi su za deset!!!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bravo majstorice, lojtrice izvrsno izgledaju i sada bez kobeje, a tek kad ona naraste bil bu to glavni element vrta koji bu plijenil pažnju. Vidi se po vrtu da si i dušu u njega ugradila, a posao se nadam da buš brzo dobila.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Vlatkich tako ti ljepo pristaje ime, slatko, sa toliko oduševljenja pričaš o svakoj biljci da kod tebe svakcvijetić izgleda ljepše i veselije nego kod drugih. Predivnu kolekciju cvijeća već imaš, a koliko mjesta još za popuniti, drago mi je da ti sve ide od ruke.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja zbog onog ostala bez posla baš mi je žao i nadam se da ćeš uskoro spojit posao i vrt, vjeruj nije lako ali s kojom ljubavlju to radiš ne sumljam da ćeš uspijeti, kad mlade osobe toliko ljubavi posvjećuju cvijeću mene ispunjava nekom posebnom energijom da ja idem dalje, zato hvala tebi i našoj dragoj Kikach koju sam imala prilike upoznati a nadam se da će biti prilike upoznat i tebe. Raspisala se a nisam komentirala viđeno, samo jedna riječ je dovoljno jaka
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo i mene u tvoj vrt,sve lijepo napretuje uz tvoje vrijedne ruke.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
OK, imam još nekaj za pokazati: jako me zbunilo pa su sve informacije dobrodošle!
Propupale su mi decembarke, božićni kaktusi koji nisu cvali ovu zimu. Mislim...HALO, kasniš samo 5 mjeseci!!! I da vas preduhitrim, sigurna sam da su božićni. Jedan je u kuhinji, a veli mama da i onaj kojeg je iznijela van isto imam pupoljke. Kaj se događa?
|
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Nisa, hvala, jako lijepo od tebe
![]() Završila sam prvu fazu radne akcije kodnog naziva lojtrice
![]() ![]() Ove velike su za kobejice i termometar
![]() A ova je za ''veliku'' sandavillu
Podvalili su mi u Ludbregu jednu rozu, ali mi se sviđa boja
![]() I šatirana se sprema na novi cvijetić
Amarilisi su se preselili na svoje standardno mjesto
Klematis se sprema zablistati u punom sjaju
Procvala mi je prva pelcana vinka
![]() I vidite razliku u veličini cvijeta - kak da si to protumačim? S kakvim ''vitaminima'' da je ih nahranim da sve imaju tako lijepe velike cvjetove?
I za kraj, prva ružica u mom dvorištu
|
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Vlatkich, prošetala sam tvojim vrtom i moram reći da izgleda sve bolje i bolje, a ove zadnje tri slike: amarilis, digitalis i pakujac su za časopis.
![]() |
|
![]() |
|
Prvo puse
![]() I evo nekoliko sličica...
Amarilisi
Za sada samo jedna tegla cvate jer ih nisam istovremeno vadila iz garaže da bi cvali što duže
![]() Digitalisi: dvije lokacije, dvije nijanse
![]() i moj/Freein favorit dana - bijeli pakujac:
Za sada toliko, a možda me još neki novi cvijetak iznenadi tokom dana, pa iznenadim i ja vas sličicama
![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vlatkice, kako je lijepa tvoje rečenica da svaki dan zaspiš s planom što ćeš sutra radti! Divno je to!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() Pa ne mogu vjerovati svojim očima što si sve napravila od svojih gredica. Prava si vrijednica (a ne kao vinke ![]() Opet ću svratiti da vidim amarilise i vinke u punom sjaju. Do tada ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Floramye
![]() Evo novosti:
zajčeki/zijevalice/antirrhinum majus napokon su dovoljno narasli da ih mogu presaditi
poljski mak već cvate (''posuđen'' prošli tjedan s livade)
i ja cvatem Lovrek
prvi amarilis počinje otvaranje
meni najdraža faza na najdražem cvijetiću: vinka se počinje otvarati
a jučer nam je počeo i klematis cvasti
|
|
Varaždin |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |