mdrakulic - moj vrt |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
mdrakulic
Novo sjeme Pridružen: 13 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Prosinac 2012 u 09:03 |
Thanks!
Vrt je u okolici Velike Gorice,točnije u Turopolju... to je bio vrt dok sam živio u kući iako sam sada preselio u stan u Sisak no i tu se trudim imati što više zelenila....pokušao sam staviti slike no neide pa neide hehe
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mdrakulic
Novo sjeme Pridružen: 13 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sad malo sobnog bilja i akvarij koji sam nakon ribica pretvorio u "vrt" :))
|
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došao "stari druže"
Prve dvije slike puno obećavaju, vidim ima tu svega......berberis zaista pljeni pažnju Već mi je odavno na listi grmova koje moram kupiti a sad kad vidim kako je tvoj krasan, boje divne, moram ga druge sezone nabaviti. Da li sam sređuješ vrt ili imaš pomoćnike? |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je ovo simpa
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt sam sređivao potpuno sam bez ičije pomoći...ja sam tip osobe koji neda da mu se itko petlja u posao hahaha
Zaista kad je vrt u pitanju i bilje to je sam moje i moje...
|
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što se tiče Berberisa on je star nekih 5 godina, a bio je i presađivan jer sam selio kamenjar ( i to je kod mene moguće) pa sam sve biljke skupa sa kamenjarom selio na drugo mjesto u dvorištu
|
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao i veselim se svim novim slikama.Želim ti da se lijepo družiš s nama.
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao,već vidim da tu ima prekrasnog cvijeća . Žao mi je što su ti adami propali :(
|
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i meni je žao isto,ja bio na putu a moji ga ostavili vani a bio mraz i gotovo....
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Akvarij-vrt ti je jako lijep,a i sve ostalo.Dobrodošao!
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo ustvari jako lijepo. Veselim se novim slikicama
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
mdrakulic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |