Lobivia |
Odgovori |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 14:52 |
Sponzorirani linkovi | |
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam ni meni neki kaktusi koji su lani cvjetali ove godine nisu ili su puno manje nego lani.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne bi sada ispalo kao da niti jedna moja lobivia nije cvjetala. Cvjetale su mi lobivie koje sam kupio početkom proljeća od Z. Rovška i to kroz cijelo ljeto. Nisu mi cvjetale samo one lobivie koje su zimu provele u mojoj garaži u tami. Miss M. na to ne znam odgovor. Dali je to povezano ? Prezimljavanje kaktusa u svijetlom prostoru i cvjetanje kaktusa ? |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, sad ja moram nešto pitati: naime, spominješ garažu i tamu. Da li je to kod tebe stvarno garaža, jel inače tamo držiš auto ? Jel voziš taj auto ? Nemoj misliti da pitam budalaštine, znam zašto pitam.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica,pitanje je bilo za Pinusa,ali i moji kaktusi su u garaži,šta tu ne valja?Da i dva auta su unutra.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne Pinus tamni prostor i cvjetanje nema veze moj kolega ih godinama drži u tamnom i cvjetaju svake godine.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK, razmišljam samo o tome, da auti ipak imaju neki svoj miris( smrad),auto se uveze u garažu i motor radi i ispušta plinove, da se i po najvećoj zimi vrata od garaže otvaraju kad auto ide van il u nutra, pa hladnoća ulazi u valovima.....ne znam, samo nagađam, možda im to smeta? Ako ne svima, onda nekima ?
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam da ćeš to reči,istina da garaža ima velika vrata,ali MM ima naređenje da ih odmah otvori i zatvori,tamo mi kaktusi zimuju već 9 godina i ne bune se,to je velika garaža od 60 kvadrata u sklopu kuće.A za miris mi nije palo na pamet,valjda su se navikli.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro ste rasprele temu !!!! Garažni kaktusi !!!
A zato moji izgleda ne cvatu, fale im benzinske pare !! Pa pokušat ćemo srediti, pa možda uguram auto u zimski vrt, lakše je nego nositi sve kaktuse u garažu !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lobivia grandiflora crassicaulis je od nedavno kod mene. Zamijenio sam sijanac adeniuma za ovu ljepoticu. Za sada dok nema velikih minusa zimuje sa svim drugim lobiviama u plasteniku uz kuću. Po noći im je hladnije a po danu ipak imaju više svjetla od „garažnih“ kaktusa. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK jel misliš da su se tvoji kaktusi "navikli " ili "navukli " ?
|
|
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusljubci,
Meni svi kaktusi imaju preljep cvijet!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |