Travin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 15:58 |
čestitam na 500. poruci
![]() laskavu titulu si dobio, sad si opet ko mladica ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trava svako dobro ti želim i neka ti egzote bujaju!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
briši poštu
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo, pravi rasadnik egzota
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Konačno,konačno,konačno !!!
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
da malo? Lijepe biljke
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kako vidim mnogi su s foruma vidjeli tvoj vrt uživo. Mene je zadivilo mnoštvo različitih biljaka i ako sam dobro vidjela mnoge od njih uzgojio si iz sjemena. Meni to osobno baš i ne ide pa se divim svima koji su u tome tako uspješni.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Nisam baš gledao dali ima neka opuntia sa crvenim cvijetom,ako negdje vidim takvu javim ti,a to bi mogla i natalija bolje znati.Lanjsku zimu A stricta je bila vani,na -5,ovu zimu na -6 sam sve bio unio u plastenik,pa i nj,što je sigurno je sigurno.Tko zna što bi bilo na -8-10.Araucarie su od proljeća pedalj visoke,zadovoljan sam tim prirastom,mislio sam da su puno sporije.
Cikas,odakle si, možda ću onda znati o kome se radi? Miro ,nadam se i ja susretu. Pozdrav svima. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ponovno sam danas natenane sve pregledavala i shvatila sam da sam olako prošla pored onog fantastičnog hibiskusa koji to uopće ne zaslužuje, zaista je divan...
...trava, daj mi reci, molim te jel agavu strictu držiš zimi vani ili je spremaš?...i još me zanima kojim tempom rastu sijane araucarie, koliko su stari tvoji sijanci?...jesi pokušao nabaviti opuntiu sa crvenim cvijetom?... lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Prelistavajući slike iz tvog vrta, učinilo mi se da sam neke stvari odnosno biljke, pitariće već negdi vidila.
Ustvari kod mene doma. Pitam sina kako se zove onaj tvoj prijatelj iz Zadra s kojim si u kontaktu na jednom drugom forumu. On potvrdi moju pretpostavku. Znaš o kome se radi. Svaka ti čast, sve ti je fantastično! Zavidim ti na maureliju!!! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Trava, drago mi je da sam se upoznala sa tvojim hobijem, biljkama i sada te bolje pozam još samo da svratim i ja do Zadra
![]() ![]() Nemoj nas sada zaboraviti, slikaj i stavljaj slike, pratit ćemo te!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kad budeš imao vremena molim te da poslikaš dasylirione
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Dobila sam informacije o tvom vrtu iz prve ruke i zao mi je da ga nisam vidjela u zivo. Pravo biljno carstvo.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
A već mi postaje neugodno od tolikog faljenja.Hvala svima .
Palme i palmice dok su male uglavnom vrlo slično izgledaju,nažalost najviše ima tih malih,a još je gore što većina vrlo sporo raste,neke neće ni za 15 godina pokazati svoje pravo lice.Ali baš u tome i je jedna od draži uzgoja palmi.A i ne samo palmi. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Zaista sam zadivljena tolikim vrstama palmi i navedenim imenima. Iskreno, meni izgledaju sve ili većina nekako iste, ali kad se bolje i pažljivije pogleda nisu iste ali....to treba znati.....svaka čast....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kad sam gledala sličice, osjećala sam se kao da ponovo šećem tvojim prebogatim vrtom. Hvala što si nam otvorio vrata.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pravi botanički vrt !!! Pasla sam oči ....ni sama neznam kako dugo, i morat ću opet !!! Veliki Trava sa velikim srcem, s velikim srcem i za biljke i ljude !!!
A za dalje, za potpuno uživanje, stavljaj sličice "kao svi mi", ovo mi je presporo i komplicirano !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas sam veselo poletila u ovaj vrt,iako ga poznam ipak ima dosta toga sto nisam zamijetila,a i kako bi kad sam uvjek u nekoj zurbi ..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivno, Trava! Ljubav ka biljkama iz to veliko ljudsko srce..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Taj hibi bi trebao biti križanac močvarnog-mama i syryacus-tata.
Nabavio sam još jedan dasylirion,sa puno izdanaka,imam neku lagestremiju koja je više crvena. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |