Uređenje vrta na vikendici |
Odgovori |
Korisnik | |
iva2405
Novo sjeme Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 10:28 |
Kao totalno novom članu cvjetne zajednice, pomozite ;)
Imamo vikendicu u Zagorju, predivnu livadu i malo bih uredila vrt. Htjela bih zasaditi nešto što ne zahtjeva previše njege, jer tamo dolazimo samo vikendom i samo od proljeća do kasne jeseni. Svi prijedlozi i upute su dobrodošli dok vrt ne zasja ;) |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm... dosta tesko i opsirno pitanje.
bilo bi dobro da nam das neki nacrt vrta i nekoliko slika da odgovorimo preciznije. uvijek u vrtu su dobro dosli pokoji cempresic manji ili veci radi dekoracije ljeti a tako i zimi. pokoja hortenzija, možda koja ruža, malo raznovrsnih trajnica,ukrasnih trava. klematis ili neka druga penjacica da se penje po ogradici od terase i sl. i naravno sezonsko cvijeće: begonijice,salvije, kadifice, karanfili i sl. ali bez slike i nacrta samo možemo nabrajai biljke koje nam se sviđaju.
|
|
iva2405
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm, nacrtala ja nešto u paintu, al ne znam uploadat ;) To je kuća sa livadom, na kojoj imamo par jabuka. Ispred kuće je neka oronula živica i trava. uz kuću su kamenčići. Imam tlocrt, al ne znam uploadat. Imaju negdje upute?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iva2405
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e super! Hvala! Vidi se da sam rookie ;)
DAkle, to je kuća, ispred i sa desne strane je cijelom dužinom neka ofucana živica. Imamo par jabuka, a cijeli ovaj dio lijevo od kuće i dvorište je pod travom ;) |
|
iva2405
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
iva2405
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e da, zaboravila sam napisati... zapadni dio je ovaj dolje desni kut kuće ;)
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ovdje znalaca, ja bi ti kao neznalica predložila trajnice i ukrasne grmove. Moraš sama odlučiti što i kako želiš. Bude se netko i od znalaca javio.
Dobro nam došla! |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ti primjer predivnog vikend dvorišta od Josipe.
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2677&PN=23 |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
iva2405
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super izgleda. samo ne znam jel mogu koje cvijeće saditi sad u 6mj? I to da je cijeli dan na suncu
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možete pogotovo sad kad nije vruće i ima dosta vlage
|
|
iva2405
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svekrva se uhvatila posla, tako da ću ja dogodine saditi ;) trajnice, jagode, neke ruže...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |