Stonkin apaurinček |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Stonka
Upravo klijam Pridružen: 31 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 00:30 |
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo . Al nikad stići vaše divote . Dakle od trave do struka i milion čičkova i korova startala sam u 10 mjesecu ovo je za sada ono što me veseli i što sam uspjela posaditi i uzgojiti
Ovako je počelo :D, Uploaded with ImageShack.us By stonka69 at 2012-04-17 stonka69 at 2012-04-17 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ovo me čeka iako je djelomično posijano u isčekivanju sam nicanja , krenuli su suncokreti, dragoljubi , posađene su ranije posijane cinije, čekaju se lijepe kate i kalifornijski mak koji niče , pikirane su kadifice ,lobelije i vodenike posijana anđeoska krila , cosmos . Eto nije ovaj veći dio nije još vrt već ga zovem njivom ali postam slike da možemo zajedno pratiti moj uspijeh ili nadam se ne neuspijeh.Glavnina je predviđena za travnjak a rubnike sam zamislila kao cvijetne gredice. |
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ja sam prva zavirila u tvoj apaurinček. posla ćeš imati kako i kažeš, ali začas ćeš i uživati u vrteku.
|
|
belica,zagreb
|
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da ćemo skupa s tobom uživati u tvom vrtu i u tvom uspjehu.
|
|
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep ti je cvijetnjak, samo da su slikice malo veće, za nas malo postarije
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stonka ,pratit cu te ,radovat cu se skupa sa tobom svakom izniklom cvjeticu i posaditom,jer znam koje veselje ce ti donijet
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla draga moja! Prvo ti moram reći da ti je naziv teme vrlo originalan i jako mi se dopada, jer je vrt i moj naj bolji apaurin. Svaki početak je težak, ali važna je ljubav prema cvijeći i uspjeh je zagarantovan. Jako mi se sviđa što si do sad napravila, vidim da si posadila mnogo ljetnica. I ja sam na početku preferirala ljetnice, dok nisam upoznala svijet trajnica. Da bi sebi olakšala posao, pokušaj nabaviti koju trajnicu.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Stonka
Upravo klijam Pridružen: 31 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala dragi moji na savijetima i dobrim željama . Vrtić je dopunjen ovih dana tri ruže penjačice , ostići , jedna gazanija , mali karanfili . Ranije sam posadila ivančice al one su miće i čekam tek slijedeću godinu ako opstanu da me razvesele .Calampule su isto mići mićice ali rastu. Meni je danas cvijetni dan ali stvarno cvijetni dan s dvije strane sam dobila poklon . Rođak MM je cvjetoljubac i neki dan kada je sadio bacope ja sam iz zezancije rekla da bi i jaaa toooo dvije krasne donio mi je danas naježila sam se od sreće ee onda jedna susjeda donjela ljiljane , druga sadnice plamička i karanfila turskih tako da sam u banku jurila s zemljom pod noktima . Što se fotki tiče nema problema stavljati veće a ja ih kao pametna :d smanjujem da bude preglednije i da tema nije preširoka. Ovih dana stići će i nove fotkice . Oduševljena sam jer su nakon kiše počeli nicati kalifornijski makovi . Imam ideu za ovaj veći dio koji zovem "njiva" jer MM inzistira da se još jednom na jesen preštiha , pognoji i tek onda da zasijemo travu da prirodno ( znači stonka i lopatica ) iskorjenimo bezbroj čičkova i korova da nebude barem sredina totalno prazna mislila sam poslagati dugačko granje onako kao šator indijanski naravno učvrstiti u zemlju i okolo posaditi mirisni grah ( grašak ) kako ga ko zove . Mislim da će to biti efektno.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla! Pratit ću tvoj vrt i gledati njegove stanovnike kako niću, rastu i ostvaruju tvoje zamisli
|
|
Stonka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Moon biti će mi drago.
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko vidim energija i ideje ti ne nedostaju a ni ono najvažnije, ljubav, pa sam sigurna da će ova tema biti vrlo brzo popunjena sa mnooogo lepih stranica i priča. Imam viška semenja pa ako si za, molim adresu na pp . |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi početak jednog prekrasnog druženja sa nama,i meni je moj vrt,kao i mnogima a p a u r i n č e k!
Posjećivati ću te,i diviti se tvojim biljčicama.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla, i ja se prijavljujem za redovni obilazak tvog vrta
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sa veseljem ću pratiti nastanak predivnog vrta...
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja jedva čekam vidjeti u tvom vrtu anđeoska krila, taj cvijet još nisam vidjela
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Stonka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima posebice mimar tebi na ponudi javim se na PP iako se bojim da mi je kasno za sijanje . Lorica nikla su anđeoska krila ako meni početniku to uspije uzgojiti biti ću preponosna jer... klijanice su tanje od vlasi kose računajući da ih neću pikirati jer tako obično uništim pola sijala sam u malenu teglicu onakvu u kakvoj obično dobijemo sadnice i sad je guuuusto uf ! .Muke mi ježove
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da si tako zaufano krenula s vrtomželim ti puno uspjeha
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi ti je apaurinček i vjerujem da je efikasan. Pratim te budnim okom. Možda se koji puta ne javim, ali bit ću često tu jer ću imat šta gledati.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene da pogledam vrt u nastajanju Nekako smo zajedno krenule, samo polako, biti će lijepo kad sve rascvijeta.
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Stonka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ksan držim palčeve. Meni koješta počelo nicat ne razlikujem baš korov od posijanoga pa ću pustit da naraste i onda tek čupat. Neke stvari prepoznajem . Evo malo novih fotkica.
Prve lukovice posađene u jesen već su lagano odcvale ostale su samo drske narcise kojima su glavice prilično teške Došetali ostići ,karanfili , jastučac Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Niču dragoljubi i suncokreti Uploaded with ImageShack.us Kalofornijski mak Uploaded with ImageShack.us Novi stanari i u cvjetnjacima prilaz kući i ružni zid koji čeka adaptaciju saktivat će djelomično kombinacija bacope plave i bijele i tamno roza i bijelih pelargonija Uploaded with ImageShack.us Eto toliko za sada . Saaamooo treba pričekati da sve naraste i procvate meni nestrpljivoj uh . Kiše me potjerala da poslikam dalje al eto da pokažem da se ipak nešto kreće Eee a ovo sam Bog zna kako presaditi ja ne posijana sirotinjska orhideja ili anđeoska krila nikla je i ne usudim se je ni dirat kako je tanka i osjetljiva . Uploaded with ImageShack.us |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |