jasss nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
jasss ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 17:24 |
Nudim:
- reznice: hoya (voštani cvijet), lonicera japonica (bijela ili krem nisam sigurna koja je boja), lonicera nitida ili pileata (neznam točno, ali mogu poslikat), spirea (obična bijela), forzicija. Rado bih bih ako netko reznicu ili sjeme bungevilije, clemantisa, glicinije i reznicu onog krupnog šipka za papati sto je sladak. ![]() Puno želja imam ... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja boja je od hibiskusa? Ja ti imam gliceniju ...
|
|
![]() |
|
jasss ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 39 |
Mama kaze da je crveni. Naime kod nas je pokusao cvjetati, ali su mu pupoljci otpali :-(... A kod ujne po pola godine cvjeta...kod mene lisce...
|
|
![]() |
|
@ Cvijetomanijak: kolika bi bila cijena sadnice glicinije?
ili bilo tko drugi tko želi prodati ili darovati malu sadnicu glicinije.. ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Posaljem ti besplatno gliceniju sadnicu ,ali sad je jako smrznuto ..pa kad prodje ovaj val hladnoce saljem....napisi adresu ...pa javim kad ju iskopam iz zemlje.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |