Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica 123 77> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Kolovoz 2011 u 21:52 |
ja se nemam sa čim pohvalit al svejedno otvaram svoj kutak jer ću u njemu najviše pitat savjete vas koji znate ..pa jednog dana kad i ja budem imala pun vrt biljki skupa sa vama uživat ću u njima ....evo za početak moje ruže ,i one su me iznevjerile ove godine ,nisu mi tako lijepe kao što znaju biti ... |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Sponzorirani linkovi | |
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj tvoj kutak je zaista jako velik,a palmice su prekrasne
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se isto sviđa, ko parkić ispred dvorca!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već sam se pitala kad ćeš nam pokazati tvoj vrt,ovo izgleda lijepo i elegantno,a što se tiće ruža,i ja velim da ovo nije njihova godina.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam ,ja ni nemam puno šta za pokazat ,al bit će ,sad će jesen i sadnja ..sad moram predstvait prvo svoj najljepši ukras ,moju najveću ljubav :))
]http://i52.tinypic.com/esq2vm.jpg[/IMG]
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel ta ljubav ovaj jako veliki ili ovaj maleni sa strane??
meni je slađi ovaj maleni, a ovaj ima velike zube |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lorice ovaj jako veliki..
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno skužila sam, zezala sam se jer sam i ovog malog spazila
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
interesantne su ove zidane ogradice za kaktuse...
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji sukulenti
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebala si lorice vidjet velikoga kad sam u ruke primila maloga na dar,kako je samo poletio da vidi koga ja to imam...
ove male teglice su i meni jako lijepe ,posebno kad se sve razraste bit će puno ljepše
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ak bude viška kakvih sukulenta, ja sam zainteresirana...
|
|
lorica10
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eee, ljubomoran je bio, ko veliki braco kad dobi malu seku
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divnog li stvorenja
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala bebolina
lorice ,sukulenti su tek nedavnu kupiti,kad se malo razrastu budem ti dala ,al ako želiš kaktuse poslat ću ti ..ako šta možeš vidjet sa ove slike
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To,to sam čekala da pokažeš
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Odgovori | Stranica 123 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |